ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο“Μικρό Θέατρο Αγρινίου”: Σεμινάριο Δραματοθεραπείας

“Μικρό Θέατρο Αγρινίου”: Σεμινάριο Δραματοθεραπείας

“Μικρό Θέατρο Αγρινίου”: Σεμινάριο Δραματοθεραπείας

Σεμινάριο Δραματοθεραπείας με θέμα: «Ας χαιρετήσουμε το ποτέ και το πάντα» από το “Μικρό Θέατρο” Αγρινίου

Στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση και η εσωτερική προσωπική αναζήτηση σε θέματα σχετικά με τον αποχωρισμό και την απώλεια(μετακόμιση, χωρισμός,διαζύγιο,χρόνια νοσήματα,μετανάστευση,θάνατος). Θα παρουσιαστούν τα στάδια της θεωρίας του πένθους, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν προσωπικές αξίες και συναισθήματα  για τη ζωή,την απώλεια και το θάνατο.

Η Δραματοθεραπεία υπάγεται στη κατηγορία των ψυχοθεραπειών μέσα από τη Τέχνη. Μέσα απ’ τη δημιουργική έκφραση προάγει την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, της επικοινωνίας και τις σχέσεις με τους άλλους. Μέσα από το παίξιμο ρόλων, τη ζωγραφική,τον λόγο και το παιχνίδι, δίνεται η ευκαιρία στα μέλη μιας Δραματοθεραπευτικής ομάδας να αναγνωρίσουν τις δομές που τους έχουν καθηλώσει σε μη βοηθητικά σχήματα συμπεριφοράς και να έρθουν σε επαφή με λανθάνουσες δυνατότητες μέσα τους ικανές να δώσουν λύσεις και να πλουτίσουν τους ορίζοντες τους.

Συντονίζει η  Δραματοθεραπεύτρια και εκπαιδευτικός Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι εκπαιδευτικός και Δραματοθεραπεύτρια. Τελείωσε το ινστιτούτο παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας”τοάθυρμα”. Είναι μέλος της ΕΑΡ(European Assosiation for Psychotherapy). Συμμετείχε σε εκπαιδευτικά σεμινάρια της ψυχοθεραπείας Γκεσταλτ. Είναι σύμβουλος μεθόδου Θήτα.

ΗΜΕΡΑ – ΩΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:

Κυριακή 2 Απριλίου 10:00 – 3:00

Κόστος: 60 ευρώ

Η κράτηση θέσεων πραγματοποιείται με την προπληρωμή του μισού ποσού.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες 2641046619

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

ΚΕΝΤΡΟΥ 26

ΑΓΡΙΝΙΟ

SOS στη Συρία: Επιδημία χολέρας μετά τον σεισμό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ