ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜικρή διαφορά με Καμαρά

Μικρή διαφορά με Καμαρά

Η παραμονή του Ανρί Καμαρά στον Παναιτωλικό είναι στις προθέσεις τόσο  του ποδοσφαιριστή όσο και της ΠΑΕ. Όμως πρέπει να συμφωνήσουν και στα οικονομικά. Όπως ήδη έχουμε γράψει αυτή τη φορά η απόσταση είναι μικρή, αλλά έως το απόγευμα της Παρασκευής καμία πλευρά δεν είχε υποχωρήσει.  Εντούτοις και οι δύο θεωρούν ότι – με τον ένα ή τον άλλο τρόπο –  θα  επέλθει οριστική συμφωνία, όταν μάλιστα υπάρχει χρόνος για 20 περίπου μέρες μέχρι να σταματήσουν οι προπονήσεις και δεν αποκλείεται ανά πάσα στιγμή να γίνουν βήματα. Υπάρχει και ένα θέμα που αφορά την οικογένεια του Καμαρά και το γεγονός ότι ο γιός του πρόκειται να πάει σχολείο στη πατρίδα του, αλλά δεν είναι αυτός ο σημαντικός λόγος που δεν πέφτουν ακόμα υπογραφές, περισσότερο είναι αφορμή. Άλλωστε όταν ο ποδοσαφιριστής δήλωσε πως θέλει να παραμείνει ήξερε το θέμα αυτό που αφορά την οικογένειά του.
Από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ράφαελ και να οριστικοποιηθεί ο εκ νέου δανεισμός του Ανέν. Όσο για το Γκάλο, όπως φαίνεται, ο Παναιτωλικός ποντάρει να μην θελήσει να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός και μοναδική επιλογή της Μπράγκα να είναι ο δανεισμός του και την επόμενη σεζόν.
Στο μεταξύ η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ έδωσε άδεια σε Βέροια, ΟΦΗ, Πλατανιά και Εργοτέλη, ενώ απέρριψε τις εφέσεις των ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη.

Εμφάνιση και σχολεία Σε ψηφοφορία τέθηκαν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ οι εμφανίσεις ώστε να επιλεγεί από τους φιλάθλους αυτή που προτιμούν εντός έδρας. Προηγείται σε ψήφους εκείνη με τις κάθετες ρίγες, παρόμοια με την φετινή. Υπάρχει και η επετειακή προς ψήφιση, αλλά εδώ υπάρχει το θέμα αν η νέα εταιρεία ένδυσης θα μπορέσει να παρουσιάσει το συγκεκριμένο κίτρινο της Umpro, το οποίο και άρεσε στους φιλάθλους.
Συνεχίστηκαν την Παρασκευή  οι επισκέψεις ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού σε Δημοτικά Σχολεία του Αγρινίου. Στο 3ο και 21ο Δημοτικό (συστεγάζονται) βρέθηκαν ο Καλί, ο Ανέν, από την ομάδα Κ20 ο Καμμένος και ο προπονητής Γ. Ταράσης. Στο 6ο Δημοτικό ο Κούσας, ο Κουτρομάνος, από την ομάδα Κ20 ο Κολοκοτρώνης και ο Κώστας Κωνσταντόπουλος. Στο 16ο Δημοτικό ο Σφακιανάκης, ο Στεφανάκος, από την ομάδα Κ20 ο Σιώρος και ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης. Στο 20 Δημοτικό ο Μπόγιοβιτς, ο Ράφαελ, από την ομάδα Κ20 ο Κωνσταντινόπουλος, ο Κωστακιώτης και ο προπονητής Αλέξανδρος Ρήγας. Την  Δευτέρα θα γίνουν  επισκέψεις στο 11ο, 12ο, 13ο, 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr