ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΚοινωνικα ΝεαΜιχάλης Σερασκέρης: Μεγαλείο ψυχής από την Αργυρώ Φιλίππου – Διαχρονικής αξίας κόσμημα στην Παιδιατρική

Μιχάλης Σερασκέρης: Μεγαλείο ψυχής από την Αργυρώ Φιλίππου – Διαχρονικής αξίας κόσμημα στην Παιδιατρική

Μιχάλης Σερασκέρης: Μεγαλείο ψυχής από την Αργυρώ Φιλίππου – Διαχρονικής αξίας κόσμημα στην Παιδιατρική

Όταν το ταλέντο συνδυάζεται με μεγαλείο ψυχής το αποτέλεσμα είναι ασύγκριτο! Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλης Σερασκέρης ευχαρίστησε δημόσια την Αργυρώ Φιλίππου που με χρώματα και αγάπη,  μεταμόρφωσε την Παιδιατρική Κλινική!

Η ταλαντούχα καλλιτέχνις  κάτω από ένα ουράνιο τόξο, σύμβολο υπέρβασης των δυσκολιών της ζωής, περιγράφει εμμέσως ποιοι λόγοι την ώθησαν να αναλάβει αυτήν την πρωτοβουλία: “Δυο πράγματα μπορούν να αλλάξουν τον άνθρωπο,  η πολλή αγάπη και ο πολύς πόνος. Την αγάπη ας την προσφέρουμε απλόχερα! Τον πόνο ας τον απαλύνουμε με πολλη αγάπη!”. 

Σε ανάρτησή του ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας κάνει λόγο για “κόσμημα” διαχρονικής αξίας που απέκτησε η Παιδιατρική και ευχαριστεί με ζεστά λόγια την εικαστικό, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για λογαριασμό όλων μας!

“Η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγρινίου, αποκτά ένα διαχρονικής αξίας κόσμημα.

Ευγενική προσφορά της εικαστικού κ. Αργυρώς Φιλίππου που με δική της πρωτοβουλία, έξοδα και κόπο, φιλοτέχνησε όλους τους τοίχους της Κλινικής.

Τι μας είπε όταν είδε τους λευκούς τοίχους; Αφήστε με να το κάνω. Και μετά μας ευχαρίστησε για την …ευκαιρία που της δώσαμε!

Δεν της δώσαμε καμία ευκαιρία, εκείνη μας έδωσε. Να θυμηθούμε ότι μόνο οι ικανοί επιδεικνύουν σεμνότητα και απλότητα. Γιατί το μεγαλείο της ψυχής, είναι η μόνη παναθρώπινη διάσταση που μπορεί να ξεδιπλωθεί άνετα στα πιο λίγα τετραγωνικά μέτρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, εκφράζει την ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ όλων μας!”

Δείτε εικόνες:

10ο Forum Υγείας από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ