ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΖωη & ΥγειαΜιχάλης Σερασκέρης: Απογευματινά ιατρεία θα λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Μιχάλης Σερασκέρης: Απογευματινά ιατρεία θα λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Μιχάλης Σερασκέρης: Απογευματινά ιατρεία θα λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Απογευματινά ιατρεία πρόκειται να λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπως εξήγγειλε σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από τον “Δυτικά Fm 92,8” ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας Μιχάλης Σερασκέρης.

Μιλώντας στη Δήμητρα Λαοπόδη ο κ. Σερασκέρης έκανε γνωστό ότι οι ασθενείς θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με το γιατρό της επιλογής τους το απόγευμα, στο πλαίσιο τακτικών ιατρείων, αίτημα που, όπως σημείωσε, έχει διατυπωθεί και από την πλευρά των γιατρών.  Όπως ανέφερε, οι εξετάσεις και οι εξειδικευμένες ιατρικές πράξεις καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ ενώ επικαλέστηκε εξαγγελία του υπουργού Υγείας ότι θα καλύπτεται και το κόστος των επισκέψεων.

Η αρχή θα γίνει με τους καρδιολόγους και τους ακτινολόγους του νοσοκομείου και όπως εκτίμησε ο διοικητής  η συμβολή τους στη  βελτίωση του επιπέδου υγείας του πληθυσμού θα είναι σημαντική.

Εξάλλου, ο  κ. Σερασκέρης αναφέρθηκε στην περίπτωση εγκύου γιατρού της Παθολογικής που είδε το φως της δημοσιότητας εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του ενώ μίλησε και για την ετοιμότητα του νοσοκομείου σε σχέση με την Covid-19  εν όψει του χειμώνα.  «Οι πανδημίες ήταν πάντα ο μεγάλος μου εφιάλτης. Είχαμε όμως μια δήλωση από την κ. Γκάγκα ότι πάμε πολύ καλύτερα, σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο covid-19 θα βρει κι άλλη απασχόληση». Σχετικά με τους εμβολιασμούς σχολίασε ότι ο κόσμος είναι αναποφάσιστος.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Μιχάλη Σερασκέρη:

 

Ενημέρωση από το Επιμελητήριο για την «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ