ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΜιχάλης Δημητρακόπουλος: Συναντήθηκα με τον Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Συναντήθηκα με τον Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Συναντήθηκα με τον Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας

Τι αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος

Με επιστολή του προς την εφημερίδα «Μακελειό», ο δικηγόρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαιώνει τη συνάντησή του με τον Στέφανο Χίο λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας.

Ο ποινικολόγος τονίζει στην μακροσκελή επιστολή του ότι συναντήθηκε με τον Χίο το μεσημέρι του Σαββάτου στις 25 Ιουλίου και ότι πέρα της χαλαρής κουβέντας που έκαναν οι δύο τους, το κεντρικό θέμα της συνάντησης αφορούσε αγωγή σε βάρος του Χίου από εφοπλιστή.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αρνείται τα όσα γράφει τις τελευταίες ημέρες το Μακελειό και όσα φαίνεται να έχει καταθέσει στις αρχές ο Χίος ότι κατά τη συνάντησή τους έγινε αναφορά στο πρόσωπο της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι και πως εκείνος επιχείρησε να χρηματίσει τον Χίο ώστε να σταματήσει να γράφει «για τη Φαμίλια και την κυρία».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Χίου και της εφημερίδας του, ο γνωστός ποινικολόγους «έβγαλε το μετρητό από δυο ογκώδεις λευκούς φακέλους στο πάρκινγκ του πάρκου, δίπλα στην πόρσε καγιέν του». Στα πρωτοσέλιδά του το Μακελειό τις τελευταίες ημέρες αναφέρει συνεχώς τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο ως δικηγόρο της Μαρέβας, με τον οποίο ο Χίος συναντήθηκε 36 ώρες πριν από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.Ο γνωστός δικηγόρος σε ό,τι αφορά τον ισχυρισμό του Χίου και του Μακελειού ότι υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες από τη συνάντησή του με τον δημοσιογράφο, τους καλεί να προσκομίσει στη Δικαιοσύνη το οπτικοακουστικό υλικό και ότι δεσμεύεται πως δεν θα επικαλεστεί καμία δικονομική ακυρότητα περί παράνομης ηχογράφησης.

Σημειώνεται ότι και σήμερα η εφημερίδα του Στέφανου Χίου προαναγγέλλει τη δημοσιοποίηση των «διαλόγων σοκ, 36 ώρες πριν από την ενέδρα θανάτου» ενώ ήδη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη συνάντηση Χίου – Δημητρακόπουλου.

thebest.gr

Λίβανος: Στους 113 οι νεκροί της φονικής έκρηξης – Σε έκτακτη ανάγκη η Βηρυτός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr