Μιχαλάκη για τη μητρότητα: “Πελάγωσα τη μία ημέρα και την επόμενη ήταν σαν να το έκανα πάντα”

Η Δανάη Μιχαλάκη φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τη μητρότητα και τα συναισθήματά της…

mixalaki1301

Η Δανάη Μιχαλάκη φιλοξενήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού και μίλησε για τη μητρότητα και τα συναισθήματά της που κρατά εδώ και λίγους μήνες την κόρη της στην αγκαλιά της.

«Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό. Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα» δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη.

«Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με την μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή» αποκάλυψε για το πως έγινε η πρώτη της γνωριμία με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Πηγή: zappit.gr