ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜία σου και μία μου

Μία σου και μία μου

Μία σου και μία μου

Η συζήτηση για το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης  (ΒΑΑ) στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ήταν πάρα πολύ καλή. Συζήτηση επιπέδου, με εύλογους προβληματισμούς και με καλοπροαίρετη διάθεση και από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Και ας τους πιστωθεί αυτό.

Και στην αντιπολίτευση, αλλά και στο Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, που δεν ήρθε στο δημοτικό να βγάλει ένα λογύδριο, αλλά έμεινε επί τέσσερις ώρες στη συνεδρίαση για να τους ακούσει όλους και να απαντήσει σε ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Είχαμε όμως τα συνήθη στιγμιότυπα των μπηχτών. Ένα από αυτά ήταν όταν η αρχηγός του «Αγρίνιο Μπορείς» θύμισε στο Γ. Παπαναστασίου, ότι το 2014 όταν είχε έρθει το πρόγραμμα ΒΑΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο, εκείνος ως μείζων αντιπολίτευση δεν το είχε ψηφίσει. Ο δήμαρχος Αγρινίου πήρε την… πάσα και απάντησε πως δεν είχε ψηφίσει συνολικά το ΕΣΠΑ, γιατί το Αγρίνιο θεωρούσε ότι έπρεπε να πάρει Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση και όχι ένα πρόγραμμα που θα περιορίζει τα έργα στον αστικό ιστό και θα αφήνει εκτός τις δημοτικές ενότητες στην περιφέρεια του Δήμου. Μάλιστα ο Γ. Παπαναστασίου θύμισε στην πρώην αντιπεριφερειάρχη πως αρκετοί από τους συνεργάτες της, προερχόμενοι από την παράταξη Μοσχολιού, επίσης δεν είχαν ψηφίσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΒΑΑ.

Εφημερίδα Συνείδηση

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr