ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜια “ντραγκ κουίν” ήθελε να πει παραμύθι στα παιδιά. Ε, κι εμείς τι φταίμε;

Μια “ντραγκ κουίν” ήθελε να πει παραμύθι στα παιδιά. Ε, κι εμείς τι φταίμε;

Μια “ντραγκ κουίν” ήθελε να πει παραμύθι στα παιδιά. Ε, κι εμείς τι φταίμε;

Μια “ντραγκ κουίν” ήθελε να πει παραμύθι στα παιδιά. Ε, κι εμείς τι φταίμε;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: γιατί πρέπει να γράφουμε την λέξη “ντραγκ κουίν” στα αγγλικά λες και είναι κάποια σοβαρή ορολογία που πρέπει να μείνει στην γλώσσα προέλευσής της; Αυτό είναι το πρώτο κι έχει να κάνει όλο και περισσότερο με την καθιέρωση μιας ορολογίας, για την ακρίβεια με την επιβολή μιας μόδας, μιας τάσης.

Υπάρχει κάτι το τόσο σημαντικό πάνω στη εμφάνιση ενός άνδρα που υποδύεται την γυναίκα που πρέπει εμείς να το θεωρήσουμε ως κάτι το ξεχωριστό; Ώστε να του δώσουμε κι έναν χώρο να διαβάσει παραμύθια ή οτιδήποτε άλλο σε παιδιά; Η εικόνα του βαψίματος στα όρια που θα ήταν βαμμένος ένας κλόουν ποιο ακριβώς δικαίωμα προωθεί και γιατί είναι δείγμα…ανοιχτομυαλιάς;

Μια σειρά από συμπεριφορές «pride» (συνθηματικό για μια σειρά εκδηλώσεων που σημαίνουν ότι διάφοροι άνθρωποι είναι περήφανοι (proud) που έχουν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό) τελικά οδήγησε στο να εκθέτουμε τον περίφημο “προσανατολισμό φύλου”, μια απίθανη ιστορία του πως αποκαλεί ο καθένας τον εαυτό του και το έχει καταστήσει πολιτική δήλωση!

Κι από εκεί φτάσαμε κάποιος που παλιά λεγόταν “παρενδυτικός” (ή τραβεστί), σήμερα να έχει αποκτήσει μια άλλη… αύρα γιατί λέει κάνει σόου και ίσως και τέχνη με τον αυτοπροσδιορισμό του!

Ωραία, κι εμείς τι χρωστάμε; Ή μάλλον για την ακρίβεια, αυτό γιατί πρέπει να αποτελέσει κίνητρο για τα παιδιά να γνωρίσουν τον μπερδεμένο κόσμο του κάθε ενός;
Τα “φύλα” είναι δεκάδες-λέει- και έχουμε φτάσει στο σημείο άνδρες να διεκδικούν να παίζουν σπορ ως γυναίκες χωρίς καν να αλλάξουν φύλο, γιατί έτσι νιώθουν!

Ωραία, και κάποιοι από εμάς νιώθουμε σέντερ φορ στον Παναιτωλικό, δεν το κάνουμε θέμα. Και δεν πάμε να διαβάσουμε παραμύθια σε παιδιά ντυμένοι σαν τον Μανδέλο την δεκαετία του ’80!

Πολύ περισσότερο δεν θεωρούμε υποχρέωση των παιδιών και των γονιών τους να μας ακούσουν να διαβάζουμε παραμύθια με αφάνα και παπούτσι Patrick που φόραγε ο Κέβιν Κίγκαν!

Φτάσαμε στο σημείο να πρέπει να απολογηθούμε αν δεν θεωρούμε βασικό μάθημα το πως διαβάζει τα παραμύθια κάποιος με φουλ μάσκαρα, πούδρα και κραγιόν! “Δεν έπρεπε να έχουν παιδιά όσοι δεν αποδέχονται μια ντραγκ κουίν να διαβάζει παραμύθια”, είπε ο ήρωας των ημερών!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Γιατί να μην κάνει το Μεσολόγγι ξεχωριστές εκλογές;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ