ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜια παραμυθένια άμαξα ελπίδας για 15χρονη μαθήτρια στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (εικόνες)

Μια παραμυθένια άμαξα ελπίδας για 15χρονη μαθήτρια στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου (εικόνες)

Μια παραμυθένια άμαξα ελπίδας για 15χρονη μαθήτρια στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου   (εικόνες)

Να δει τη ζωή της με πιο αισιόδοξα χρώματα ελπίζει μια 15χρονη μαθήτρια από το Αγρίνιο και η παραμυθένια άμαξα δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο κέντρο της πόλης,  μπορεί να συμβάλει ώστε να γίνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Η “Σταχτοπούτα” του ομώνυμου παραμυθιού και ο πρίγκιπάς της, μας περιμένουν στην υπέροχη άμαξα όπου συγκεντρώνεται βοήθεια, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.

Δείτε εικόνες:

Η πρωτότυπη άμαξα ανήκει στον κ. Φώτη Γιγκλά που μίλησε στο sinidisi.gr για την προσπάθεια, απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής προς κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη.

Ο Δήμος Αγρινίου έχει τοποθετησει στο σημείο έναν καλαίσθητο “κουμπαρά” και όποιος επιθυμεί να φωτογραφηθεί με τους ήρωες του παραμυθιού μπορεί να διαθέσει κάποιο ποσό για το σημαντικό σκοπό.

Η “Σταχτοπούτα”, το ελληνικό παραμύθι

Με αφορμή την εκστρατεία συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για την 15χρονη η οποία πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια,  ο κ. Γιγκλάς αναφέρθηκε και στους λόγους δημιουργίας της άμαξας, δίνοντας πληροφορίες για τις αρχαιοελληνικές ρίζες του παραμυθιού της “Σταχτοπούτας”.

Η άμαξα θα βρίσκεται στην πλατεία Δημοκρατίας μέχρι αύριο Τετάρτη (28.12.22) το βράδυ.

Αγρίνιο: Η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακτίνας Εθελοντισμού για τα παιδιά την Τετάρτη στην κεντρική πλατεία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ