ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΕίμαστε μια ωραία (τοξική) ατμόσφαιρα, είμαστε…

Είμαστε μια ωραία (τοξική) ατμόσφαιρα, είμαστε…

Είμαστε μια ωραία (τοξική) ατμόσφαιρα, είμαστε…

Είμαστε μια ωραία (τοξική) ατμόσφαιρα, είμαστε…

Ευτυχώς δεν πάει  άμεσα σε εκλογές η χώρα διότι φαίνεται ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Μάλλον πρέπει να καθίσουμε να πάρουμε μια ανάσα, να χαλαρώσουμε λίγο πριν κάνουμε εκλογές και γελάσει η Υφήλιος μαζί μας.

Πιθανότατα, κάποιοι είχαν ετοιμαστεί για σκληρό ροκ και τώρα δεν ξέρουν πως να αποσυμπιεστούν. Για να μην καούν στο ζέσταμα κάνουν σαν να έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές!

Μόνο τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν φήμες για την προσωπική ζωή ενός υπουργού μπας και προκληθεί καμιά κρίση στυλ Βρετανίας και πέσει η κυβέρνηση. Παράλληλα, ένας προβεβλημένος πολιτικός και πανεπιστημιακός αποκαλεί την Κεραμέως …”Πισπιρίγκου“, σαν να δίνει συνέντευξη στα γνωστά έντυπα -που τόσο πολύ νοιάζουν τις ενώσεις των Αθηναίων δημοσιογράφων.

Ατμόσφαιρα που θυμίζει τις τοξικές αρχές της περασμένης δεκαετίας δηλαδή, που δεν κάνει κακό μόνο στις επερχόμενες εκλογές αλλά οπλίζουν και το χέρι κάποιων “ανταρτών πόλης” ή ποιος ξέρει ποιων άλλων.

Με τούτα και με κείνα, κάηκε κι ένα ΜΜΕ, οι εγκαταστάσεις του Real, οπότε άλλοι καταδικάζουν, άλλοι καταδικάζουν με βαριά καρδιά ενώ υπάρχουν και τα σόσιαλ μίντια. Εκεί οι πιο πολλοί(είναι τέτοιο το κοινό) λένε “σιγά την δημοσιογραφία” ή “καλή αρχή”!

Να δούμε, όμως, ποιος θα κάνει αύριο μεθαύριο την επιλογή περί του ποιος θα καίγεται και ποιος όχι, όταν αληθινά κατρακυλήσει η Ελλάδα στην 108η θέση της ελευθερίας Τύπου.

Όταν δεν θα το λέει αυτό μια ΜΚΟ κάπου στην Γαλλία που έχει βρει την χώρα πιο ανελεύθερη από το Τσαντ και τα Κατεχόμενα

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η ημερομηνία του συλλαλητηρίου και η ευθύνη της

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ