ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΜια γυναικοκτονία που “κείται μακράν”…

Μια γυναικοκτονία που “κείται μακράν”…

Μια γυναικοκτονία που “κείται μακράν”…

Μια γυναικοκτονία που “κείται μακράν”…

Στην Σύρο σήμερα ξεκίνησε η δίκη του φονιά (έχει ομολογήσει) της Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου. Η δίκη γίνεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων γιατί το έγκλημα έγινε στην Φολέγανδρο.

Όπως μαθεύτηκε τον ενάμιση χρόνο που έχει μεσολαβήσει, καθώς έχουμε και μια βραδυκίνητη Δικαιοσύνη ο δολοφόνος είναι πασίγνωστος και εξαιρετικά δραστήριος στον λεγόμενο “αντεξουσιαστικό” χώρο.

Αν δεν ακούτε τίποτε από τους MeToo κι αν δεν είχαμε πικετοφορίες, πανό και συνθήματα στα γήπεδα, τυχαίο θα είναι, δεν μπορεί.

Είναι σίγουρο ότι αν ήταν π.χ. νεοδημοκράτης θα είχαμε ακριβώς τις ίδιες υποτονικές έως ανύπαρκτες αντιδράσεις, έτσι δεν είναι;

Μόλις χθες, μια… Πρωτοβουλία (σ.σ. όρος που παραπέμπει σε λαϊκοδημοκρατίες και τα ρέστα) έστειλε ένα κείμενο σε μια εφημερίδα που φημίζεται για την ροπή της προς τους… χώρους και το μόνο που αναφέρει πως είναι μακριά η δίκη, στην Σύρο, γι’ αυτό και τα “κινήματα” δεν μπορούν να πάνε για συμπαράσταση!

Για όσους δεν θυμούνται, η Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, τον Ιούλιο του 2021, αφού πρώτα βασανίστηκε.

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν του φονιάς θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου να δικαστεί  για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του αλλά αυτό δεν το πιστώνονται οι δικαστές γιατί, είπαμε, υπάρχει μερική συσκότιση γύρω από αυτή την δίκη, δεν τραβάνε οι κάμερες των δικαιωματιστών.

Η μόνη επίσημη ανακοίνωση των ημερών βγήκε από συνεργάτες στο γραφείο του Αλέξη Κούγια που είναι ο συνήγορος της οικογένειας της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς.

Δεν το έχουν σε τίποτε κάποιοι να το κάνουν επιχείρημα αυτό και να διαβάλουν στο τέλος την μνήμη της νεκρής γυναίκας. Έχουν κάνει και χειρότερα…

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Tο χρήμα γίνεται ακριβό για τον κόσμο, φθηνό για τις τράπεζες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ