ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜία έγκυος με κορωνοϊό μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στα Γιάννενα – Αναμένεται ακόμα μία διακομιδή εγκύου

Μία έγκυος με κορωνοϊό μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στα Γιάννενα – Αναμένεται ακόμα μία διακομιδή εγκύου

Μία έγκυος με κορωνοϊό μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στα Γιάννενα – Αναμένεται ακόμα μία διακομιδή εγκύου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχει ήδη διακομιστεί μία έγκυος γυναίκα από το Αγρίνιο που προσβλήθηκε από covid-19 ενώ έχει προγραμματιστεί μια ακόμα διακομιδή εγκύου, λόγω αντίστοιχου προβλήματος υγείας.

Στα περιστατικά κορωνοϊού τα οποία χρήζουν νοσηλείας στο Αγρίνιο και αυξάνονται συνεχώς, συγκαταλέγονται δύο που αφορούν γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Η εξειδίκευση πάνω στο χειρισμό αντίστοιχων περιστατικών είχε ως αποτέλεσμα να γίνει διακομιδή από το Νοσοοκομείο Αγρινίου  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων της μίας γυναίκας ενώ προγραμματίστηκε και η μεταφορά της άλλης.

Μετά από εσπευσμένη καισαρική στην οποία είχε υποβληθεί πριν μερικούς μήνες στα Γιάννενα έγκυος θετική στον κορονωϊό, η Διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας είχε τονίσει ότι  “η Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Ι. ήδη από την έναρξη του πρώτου επιδημικού κύματος, συναισθάνθηκε τις μεγάλες προκλήσεις που αυτό συνεπάγεται και φρόντισε να θωρακιστεί έναντι αυτών με ριζικές ανακατατάξεις στα προγράμματα λειτουργίας της και στην χρήση των χώρων που διαθέτει, δίχως εκπτώσεις στην παρακολούθηση και φροντίδα του μαιευτικού πληθυσμού των βαρέων γυναικολογικών παθήσεων”.

*Φωτογραφία αρχείου: altsantiri.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr