ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜετρώντας τα… Βατερλώ… Αντιπαράθεση Καμμένου – Παπαναστασίου

Μετρώντας τα… Βατερλώ… Αντιπαράθεση Καμμένου – Παπαναστασίου

Μετρώντας τα… Βατερλώ… Αντιπαράθεση Καμμένου – Παπαναστασίου

Μετρώντας τα… Βατερλώ…

Αντιπαράθεση Καμμένου – Παπαναστασίου

Διαστάσεις προεκλογικές… ενδεχομένως θα μπορούσε να πει κανείς ότι έλαβε η μικρή αντιπαράθεση που είχαν στη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Σταύρος Καμμένος με το δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.

Με αφορμή την πιθανή συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση κάποιων σημαντικών θεμάτων για την περιοχή, ο Σταύρος Καμμένος εκτίμησε ότι έτσι «αυξάνουμε τον αριθμό των μνημοσύνων» όπως έγινε και με την υπόθεση του Πανεπιστημίου και χαρακτήρισε, για παράδειγμα, το πρόσφατο «χτύπημα» τις αποφάσεις του ΣτΕ για την ελιά Καλαμών ως Βατερλώ.

«Δεν είναι Βατερλώ για το δήμο Αγρινίου, η ελιά Καλαμών είναι εθνικό προϊόν, απάντησε ο Γιώργος Παπαναστασίου και πρόσθεσε πως Βατερλώ είναι για αυτούς που πήραν μία απόφαση που τελικά έπεσε στο ΣτΕ.

Μάλιστα ο δήμαρχος Αγρινίου πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι ο Σταύρος Καμμένος αντιμετωπίζει τα ζητήματα με βάση το ποιός κυβερνά ενώ ο ίδιος όχι.

«Τη μελέτη για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό την πήγα το 2018 στον Σπίρτζη και δεν έγινε τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπαναστασίου και πρόσθεσε για την σημερινή κυβέρνηση: «μου είχαν πει για την ανάθεση των μελετών και δεν έβγαλα κάποια ανακοίνωση, γιατί δεν πιστεύω τίποτα, αν δεν δω κάτι γραμμένο. Και τους το είπα, ξεκάθαρα, χάσατε τρία ολόκληρα χρόνια…»

Πάντως ο Γ. Παπαναστασίου δήλωσε απογοητευμένος συνολικά από την αντιμετώπιση της περιοχής από το Κράτος. «εδώ και 20-30 χρονιά ψάχνω ένα έργο που έκανε το Κράτος στα όρια του δήμου Αγρινίου.

Εκτός από ένα αρδευτικό στην Παραβόλα και το Νοσοκομείο που στο τέλος και αυτό πληρώθηκε από τη Περιφέρεια, δεν βρίσκω τίποτα.. Τι παραμύθι έχουμε φάει σε αυτόν τον τόπο; Και μιλάμε τώρα για Βατερλώ;», είπε με νόημα ο Γ. Παπαναστασίου.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αρχίζουν και λείπουν οι Αγρινιώτες στην Λευκάδα!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ