ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΜεθαύριο Σάββατο το 3ο Παιδικό Καρναβάλι στην Βόνιτσα

Μεθαύριο Σάββατο το 3ο Παιδικό Καρναβάλι στην Βόνιτσα

Μεθαύριο Σάββατο το 3ο Παιδικό Καρναβάλι στην Βόνιτσα

Για τρίτη φορά στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα  διοργανωθεί στις 18 Φεβρουαρίου το  Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 15.30 μμ στον κεντρικό δρόμο με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτι με πολλές εκπλήξεις.

Τα γκρουπ θα  πρέπει συγκεντρωθούν από τις 15:00  στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας και από εκεί με τους ήχους αποκριάτικης μουσικής θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας με κατεύθυνση την παραλία και κατάληξη την πλατεία. Τα γκρουπ και περισσότερα από 400 παιδιά  προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα  παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτι  και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα ξεκινήσει η ΜΑΣΚΟΤ ΜΙΝΙ που θα συνοδεύεται από τον ΜΑΓΟ «MAGIC ALEX». Η κλόουν «Μelenia»  και η κλόουν «Didi» θα βρίσκονται ανάμεσα στα γκρουπ , θα παροτρύνουν, θα ξεσηκώνουν και θα δίνουν τον διασκεδαστικό αποκριάτικο ρυθμό σε όλα τα παιδιά

Στην πλατεία της Βόνιτσας μετά την παρέλαση ο μάγος «ALEX» θα εμφανιστεί σε ένα 50λεπτο πρόγραμμα  για να αφήσει παιδιά και γονείς, μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση.

Στην πλατεία η κλόουν «Μelenia»  και η κλόουν «Didi» , κλόουν  που ζουν στη χώρα του γέλιου, της διασκέδασης και του παιχνιδιού, έρχονται χοροπηδώντας εδώ και εκεί με φάρσες και αστεία. Είναι αποφασισμένοι να χαρίσουν χαρά σε κάθε παιδί που θα συναντήσουν…! Βασικός παρουσιαστής του 3ου Παιδικού Αποκριάτικου Καρναβαλιού θα είναι η Angie Sa.

Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να  καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου (Κατούνα, Πάλαιρος).

Μεθαύριο Σάββατο το 3ο Παιδικό Καρναβάλι στην Βόνιτσα

Αγρίνιο – Συσσίτιο Αγ. Δημητρίου: Προσφορά 3 αρνιών και υλικών για να φάνε 150 συνάνθρωποί μας την Τσικνοπέμπτη (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ