ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΚαι τώρα που θα είναι η ΜΕΘ ανοιχτή από Δευτέρα;

Και τώρα που θα είναι η ΜΕΘ ανοιχτή από Δευτέρα;

Και τώρα που θα είναι η ΜΕΘ ανοιχτή από Δευτέρα;

Το ερώτημα του τίτλου είναι κυριολεκτικό. Από Δευτέρα 2 Ιανουαρίου θα επαναλειτουργήσει η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου και όσοι είναι να πουν τα δικά τους… θα τα πουν.

Το ζήτημα που προκύπτει λοιπόν είναι άλλο: πώς θα λειτουργήσει; Σε πλήρη ανάπτυξη και μόνιμα, όπως πρέπει; Ή όχι;

Δεν είναι αυτονόητο για όλους αυτό το ερώτημα. Έχουν άλλα στον νου τους, αυτό είναι σαφές, το περίεργο, δε, είναι ότι ενώ όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους εδώ στο Αγρίνιο μερικοί κάνουν τις μωρές παρθένες.

Άλλοι θα πουν ότι η λαϊκή πίεση άνοιξε ξανά την ΜΕΘ κι άλλοι θα κοιτάξουν να πουν ότι οι ΜΕΘ άνοιξε επειδή οι ίδιοι έκαναν κάτι πολύ… προηγμένες κινήσεις στο παρασκήνιο!

Η αλήθεια είναι ότι η ΜΕΘ τώρα κατέστη δυνατόν να ανοίξει και τώρα θα ανοίξει. Χωρίς αυτό να σημαίνει αυτόματα ότι ήρθαν στο νοσοκομείο οι γιατροί που δεν θα την αφήσουν ποτέ ξανά εκτός λειτουργίας ή ότι ξαφνικά λύθηκαν όλα τα ζητήματα δημόσιας Υγείας.

Το εκπληκτικό με την περίπτωσή μας είναι ότι όσοι αγωνιούν πραγματικά για την δημόσια Υγεία, χωρίς προσωπικό, κομματικό ή συνδικαλιστικό συμφέρον, τελικά συνθλίβονται και αναγκάζονται να κάθονται σπίτι τους. Ενώ κάτι απίθανοι και διαβόητοι που όλοι ξέρουν ότι υπηρετούν κόμματα, παρατάξεις και πρόσωπα, γράφουν σχόλια στα δίκτυα λες και είναι αόρατοι κάνοντας διαχρονικά τις “Πασιονάριες”!

Εφημερίδα Συνείδηση

Φρίκη στην Καλαμάτα: 61χρονος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης του

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ