ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜετεκλογικές παρενέργειες των προεκλογικών διεργασιών στην παράταξη Λύρου

Μετεκλογικές παρενέργειες των προεκλογικών διεργασιών στην παράταξη Λύρου

Μετεκλογικές παρενέργειες των προεκλογικών διεργασιών στην παράταξη Λύρου

Δεν άργησαν να έρθουν τα… απόνερα της εκλογικής ήττας της παράταξης του Κ. Λύρου στο Μεσολόγγι. Ο δήμαρχος ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης πλέον στην επόμενη περίοδο επέλεξε παραδόξως να κρατήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο που εξέλεξε η παράταξή του στη Δημοτική Ενότητα Οινιαδών.

Είθισται ο επικεφαλής ενός συνδυασμού να κρατά την έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο από την έδρα του Δήμου. Ο Αιτωλικιώτης όμως Κώστας Λύρος αυτή τη φορά όμως έπραξε πέρα από τα ειωθότα και  προτίμησε την έδρα των Οινιαδών… Με αποτέλεσμα άμεσα να παραιτηθεί η αντιδήμαρχος Οινιαδών Μέμη Γούργαρη.

Στο Μεσολόγγι πάντως λέγεται ότι ο Δήμαρχος με αυτό τον τρόπο «πλήρωσε» την αντιδήμαρχό του για το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν την κατάθεση των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά της.

Η Μέμη Γούργαρη πάντως από την πλευρά της κάνει λόγο για απαξιωτική στάση του Κ. Λύρου στους δημότες των Οινιαδών να αφήσει εκτός δημοτικού συμβουλίου την πλειοψηφούσα από όλους τους συνδυασμού δημοτική σύμβουλο στις Οινιάδες.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο πάντως, μετά την επιλογή του Κ. Λύρου, θα βρεθεί η Φόνη Μελαχρή από τη Δ.Ε. Μεσολογγίου παρά το γεγονός ότι έλαβε λιγότερους σταυρούς από όσους έλαβε η Μέμη Γούργαρη στις Οινιάδες.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Ο Δούκας, η Βασιλίσσης Όλγας και η… Βότση στο Αγρίνιο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ