ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜετέχουν κανονικά στις εκλογές της ΕΠΣΑ οι “8”

Μετέχουν κανονικά στις εκλογές της ΕΠΣΑ οι “8”

Μετέχουν κανονικά στις εκλογές της ΕΠΣΑ οι “8”

Με ανακοίνωση του ο Παναγιώτης Ταγκαλος έκανε χθες βράδυ γνωστό ότι τα 8 σωματεία που είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη για να συμμετάσχουν στις εκλογές της ΕΠΣΑ τελικώς δικαιώθηκαν.

Μάλιστα ο κ. Τάγκαλος αναφέρει ότι “επίκειται μέχρι σήμερα το μεσημέρι και νέα ήττα της σημερινής διοίκησης Παπαχρήστου”, εννοώντας ότι αναμένει κι ο ίδιος δικαίωση για την συμμετοχή του ως υποψήφιος πρόεδρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μία ήττα μετά την άλλη…

Τα ταχυδακτυλουργικά τρικ του Παπαχρήστου και τα εκλογικά μαγειρέματα μπορεί να κυριάρχησαν στην τακτική του τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα νομιμοποιηθούν. Η προσπάθεια να αποκλείσει από τις εκλογές ενεργά Σωματεία εγγεγραμμένα στο μητρώο της Γ.Γ.Α. κατέπεσε και ο θόρυβος είναιπαταγώδης.

Η σημερινή  απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ ξεσκεπάζει τη δόλια συμπεριφορά του και το μίσος του για όσους προσφέρουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Τον οδήγησε σε μια μεγάλη ήττα.

Ο «κόβω όποιον γουστάρω» συνεχίζει να πέφτει πολύ χαμηλά και να μην υπολογίζει ούτε τη σοβαρότητα (αν την υπολόγισε ποτέ) του θεσμικού του ρόλου. Προχωράει σε νέους αυθαίρετους αποκλεισμούς με γελοίες, αβάσιμες αιτιάσεις. Μετά τα Σωματεία, κόβει και υποψήφιους προέδρους! Ξέρει πως μόνο αν κόψει τους πάντες και μείνει εντελώς μόνος του, μπορεί να κερδίσει και αυτό του έμεινε να κάνει.

Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα πάρει την επόμενη απάντηση από τη δικαιοσύνη με τη νέα μεγάλη ήττα που θα υποστεί με την κατάρρευση της νέας σκευωρίας που επιχειρεί να στήσει.
Στη Γενική Συνέλευση το βράδυ της Παρασκευής θα καταπέσει και η διοίκησή του και η τελική συντριπτική ήττα θα είναι πιο οδυνηρή για τον ίδιο και τους συνεργάτες.

Η πιο αντιδημοκρατική και η πλέον καταστροφική για το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας διοίκηση της ΕΠΣΑ θα πάρει ακριβώς αυτό που δικαιούται. Ότι τακτικές και να ακολουθήσει πλέον, τα Σωματεία ξέρουν και θα μιλήσουν ελεύθερα με την ψήφο τους.

Είναι τυχερός που θα χάσει, γιατί πώς θα μπορούσε να κοιτάξει ως πρόεδρος κατάματα τους παράγοντες δεκάδων Σωματείων τους οποίους προσπάθησε τόσο καιρό να κοροϊδέψει, να προσβάλλει, να συκοφαντήσει, «να κόψει», δείχνοντας πλήρη ασέβεια σε πρόσωπα και θεσμούς, απαξιώνοντας το έργο και την προσφορά τους;

Στο 2022 οι δημοκρατικές διαδικασίες και η αλήθεια, είναι πιο ισχυρές από τις μεθοδεύσεις του Παπαχρήστου και της παρέας του, για τις οποίες θα κληθούν να απολογηθούν.

*Εικόνα αρχείου

Ο Γιώργος Ξενιτίδης στον Παναιτωλικό (video)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ