ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΜεταμοσχεύθηκαν με επιτυχία όργανα γυναίκας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων- Υπέρτατη πράξη προσφοράς

Μεταμοσχεύθηκαν με επιτυχία όργανα γυναίκας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων- Υπέρτατη πράξη προσφοράς

Μεταμοσχεύθηκαν με επιτυχία όργανα γυναίκας που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων- Υπέρτατη πράξη προσφοράς

Με επιτυχία μεταμοσχεύθηκαν σε βαρέως πάσχοντες όργανα 60χρονης η οποία χάρισε ζωή με το θάνατο της.

Την υπέρτατη πράξη της δωρεάς έλαβε η οικογένειά της όταν διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Η λήψη των οργάνων έγινε τη Μεγάλη Πέμπτη (21.04.22) και στη συνέχεια οι λήπτες υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση, όπως κάνει γνωστό η Διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν για δωρεά, τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 21/04/2022, από νοσηλευόμενη ασθενή με εγκεφαλικό θάνατο στην Γενική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΙ.

Η Διοίκηση του ΠΓΝΙ ευχαριστεί βαθύτατα τους οικείους της θανούσης, οι οποίοι είχαν το μεγαλείο να προσφέρουν ζωή σε συνάνθρωπους μας με την δωρεά των οργάνων, τα οποία και μεταμοσχεύθηκαν επιτυχώς, καθώς και τους Συντονιστές Μεταμοσχεύσεων του Νοσοκομείου, το προσωπικό της ΜΕΘ και την χειρουργική ομάδα λήψης των οργάνων, οι οποίοι διεκπεραίωσαν το δύσκολο αυτό έργο εν μέσω των δυσκολιών της πανδημίας.

*Φωτογραφία αρχείου

Πάτρα: Δάκρυα για τον Χρήστο Σταυρόπουλο – Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 31χρονου που σκοτώθηκε πριν την Ανάσταση σε τροχαίο

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →