ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΜεταμεσονύκτιες εκρήξεις σε γειτονιά του Αγρινίου

Μεταμεσονύκτιες εκρήξεις σε γειτονιά του Αγρινίου

Μεταμεσονύκτιες εκρήξεις σε γειτονιά του Αγρινίου

Προβληματισμένοι οι κάτοικοι από τα «βαρελότα» που σκάνε άγνωστοι κάθε βράδυ έξω από τις πόρτες τους

 

Προβληματισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής «πάνω» από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Αγρίνιο, κοντά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, από τις μεταμεσονύχτιες εκρήξεις που σημειώνονται σχεδόν κάθε βράδυ. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καταγγελία στην Αστυνομία, όπως μας έχουν μεταφέρει περίοικοι τους προκαλεί έντονη ανησυχία και αναστάτωση το τι συμβαίνει κάθε βράδυ στη γειτονιά τους.

Σύμφωνα λοιπόν με καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Σ», εδώ και μια εβδομάδα περίπου σχεδόν κάθε βράδυ αργά, συνήθως μετά τα μεσάνυχτα, ακούγονται στη γειτονιά κοντά στο 10ο Δημοτικό Σχολείο έντονοι κρότοι σαν να προέρχονται από βαρελότα. Μάλιστα οι εκρήξεις σημειώνονται ακριβώς στο ίδιο σημείο κάθε βράδυ, ενώ κανείς δεν έχει καταφέρει να δει ποιοι είναι οι δράστες. Αποκλείουν όμως την περίπτωση να πρόκειται για κάποια «σκανταλιά» παιδιών της γειτονιάς, αφού οι κρότοι είναι ιδιαίτερα έντονοι θυμίζοντας εκρηκτικό μηχανισμό, και σηκώνοντας την γειτονιά στο πόδι.

Όπως μας μετέφερε κάτοικος της περιοχής, ο οποίος ξυπνά κάθε βράδυ από τις εκρήξεις κυριολεκτικά έξω από την πόρτα του, μετά από κάθε κρότο μυρίζει έντονα μπαρούτι ενώ το σημείο γεμίζει με καπνούς. Με το φως της ημέρας, διακρίνονται στο οδόστρωμα και τα σημεία στα οποία έχουν γίνει οι εκρήξεις, αφού εκεί η άσφαλτος είναι μαυρισμένη από το κάψιμο που προκαλούν τα βαρελότα ή ό,τι άλλο είναι αυτό που προκαλεί τους κρότους. Το γεγονός μάλιστα ότι οι εκρήξεις γίνονται ακριβώς στο ίδιο σημείο, προκαλεί έντονο προβληματισμό καθώς όπως φαίνεται οι άγνωστοι δράστες θέλουν να ακουστούν σε συγκεκριμένο πρόσωπο.

 

Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr