ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΜεταγραφικές… ανησυχίες

Μεταγραφικές… ανησυχίες

Ο Μάκης Χάβος πρόσφατα είπε πως ο Παναιτωλικός ψάχνει για συγκεκριμένο παίκτη στα χαφ και στην πραγματικότητα δεν είναι η μόνη θέση ποδοσφαιριστή  για την οποία κινούνται οι άνθρωποι της ομάδας. Στις προτεραιότητες βρίσκεται σίγουρα και ένας επιθετικός.  Βέβαια ο Χάβος  δεν μπορούσε να διαταράξει τις ισορροπίες, αναφέροντάς το, με το πρωτάθλημα σε εξέλιξη και τρεις επιθετικούς στο ρόστερ (Άλβες, Μορένο Βασιλείου). Και εδώ είναι ο «πονοκέφαλος», αφού ΠΑΕ και προπονητής συμφωνούν πως θα πρέπει να είναι πολύ αξιόλογος παίκτης αυτός που θα αποκτηθεί. Όσο για τους μέσους και ειδικά στον άξονα που αναφέρθηκε ο Χάβος, πολλά είναι ρευστά. Ο Κόρμπος ίσως θελήσει να φύγει τον Ιανουάριο, ενώ δεν έχει αποφασιστεί τι επιλογή θα γίνει στο θέμα του Μαρτίνες, δηλαδή αν θα παραχωρηθεί ή όχι. Μη ξεχνάμε και τη περίπτωση του Γοδόι, που επίσης  είναι στον «αέρα».

 

Ο «Νίκο» MVP

Ο Νίκολας Μαρτίνες αναδείχτηκε νικητής στην  ψηφοφορία της ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή για το  παιχνίδι με τον Πλατανιά, συγκεντρώνοντας το 40% των ψήφων. Η απονομή του βραβείου θα γίνει μετά τις γιορτές.

 

Από Κυριακή ρεπό

Το πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης  ακολούθησαν ο Βιγιαφάνιες και ο Φωτάκης την Παρασκευή, ενώ ατομικό και θεραπεία έκανε ο Θεοδωρίδης, θεραπεία ο Μορένο.  Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο EMILEON και  την Κυριακή στις 11.00 το πρωί θα γίνει φιλικό με την ομάδα Κ20. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν την άδεια των Χριστουγέννων.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr