ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜετάβαση με μετριοπάθεια

Μετάβαση με μετριοπάθεια

Όλο και περισσότερα στοιχεία για την φιλοσοφία του Παναιτωλικού της επόμενη σεζόν γίνονται αντιληπτά,  από αλλεπάλληλες διερευνητικές ερωτήσεις δημοσιογράφων σε ιθύνοντες της ομάδας.

Στόχος θα είναι να στηριχθεί η ομάδα σε νέα πρόσωπα που θα αποκτηθούν και φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιτρέπει απριόρι την στόχευση σε πολύ μεγάλες επιδιώξεις.
Μόνο οι άνθρωποι του Παναιτωλικού γνωρίζουν αν αυτό ήταν η εξ αρχής επιλογή, αφού και ο Μπικέι έφυγε απρόσμενα και για τον Μπακάκη δεν ήταν οπωσδήποτε σίγουρο ότι θα πάρει μεταγραφή και για τον Καμαρά (όπως ανακοινώθηκε)  υπήρχε η βούληση να παραμείνει, όπως και για τον Γκάλο που είναι άγνωστο τι θα συμβεί. Επομένως δεν αποκλείεται να οδηγούνται  εκ των πραγματων σε τέτοιο βαθμό  προς αυτή την κατέυθυνση, που ούτως ή άλλως θα πήγαιναν σε μικρότερο εύρος.
Υπό αυτές τις συνθήκες κανείς από τους κυανοκίτρινους δεν θέλει να βάλει τον πήχη ψηλά. Διότι είναι δεδομένο γι’ αυτούς πως δεν πρέπει να ξεπεραστούν κάποια οικονομικά όρια, άρα δεν μπορούν και οι προσδοκίες να γίνουν πολύ μεγάλες. Είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή πως ο Παναιτωλικός θα ποντάρει σε παίκτες που δεν θα κοστίσουν πολλά, που θα δίνουν τα εχέγγυα για μία πορεία άνετης παραμονής, κι αν ανάμεσα σ’ αυτούς προκύψουν «κελεπούρια» να επιδιωχθεί ένας πιο εξεζητημένος στόχος. Αλλά με τους πιο κομβικούς παίκτες να αποτελούν παρελθόν και τους μεταγραφικούς στόχους να μην συνιστούν «βαριά χαρτιά», η ΠΑΕ και ο προπονητής θα ξεκινήσουν με χαμηλά τον πήχη.

Περιμένουν άμεσα

Από τον επίσημο Παναιτωλικό υπάρχει αναμονή για γρήγορες εξελίξεις στην εμπλούτιση του ρόστερ. Επανέρχονται οι πληροφορίες για υπογραφή του Ράφαελ, ενώ τις τελευταίες μέρες αποσυνδέθηκε η περίπτωση του Ανέν από του Γκαλο και ο Γάλλος βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του δανεισμού του. Ο Γεράσιμος Μπελεβώνης που χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις με τους ατζέντηδες των μεταγραφικών στόχων έχει δώσει την αίσθηση ότι σύντομα θα αρχίσουν να «πέφτουν» υπογραφές με ποδοσφαιριστές, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στι επίκεντρο των διαπραγματεύσεων.  Πάντως για να υπάρξει τέτοια εξέλιξη θα πρέπει να δεχθούν τις προτάσεις του Παναιτωλικού, κι αν όχι οι κυανοκίτρινοι θα στραφούν αλλού.
Ο Ράφαελ Πορσέλις (φωτο) είναι φόρ που ανήκει στην Μπράγκα, η οποία τον πρότεινε στον Παναιτωλικό για δανεικό. Πρόκειται για πληροφορία που «βγήκε» μέσα από την ομάδα, γεγονός το οποίο μειώνει τις πιθανότητες για τον  παίκτη, χωρίς να τις εξαφανίζει. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στην  Φεϊρένσε, η οποία δεν κατάφερε να ανέβει  στην πρώτη Κατηγορία του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας , και πέτυχε 10 γκολ σε 30 εμφανίσεις.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr