ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγι“MessolonghiByLocals” : Ερωτηματολόγιο για “καθαρή και ζωντανή” Κλείσοβα

“MessolonghiByLocals” : Ερωτηματολόγιο για “καθαρή και ζωντανή” Κλείσοβα

“MessolonghiByLocals” : Ερωτηματολόγιο για “καθαρή και ζωντανή” Κλείσοβα

Κάλεσμα στους πολίτες και τους επισκέπτες του Μεσολογγίου απευθύνεται από το “MessolonghiByLocals” για συμμετοχή σε έρευνα σχετικά με το “Παρατηρητήριο της Κλείσοβας”.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο δρόμος για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας αλλάζει ύστερα από την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία τοπικών φορέων, οργανώσεων και πολιτών.

O δρόμος ομορφαίνει και γίνεται πιο καθαρός ώστε να είναι πιο φιλόξενος για όλους μας. Τα πρώτα βήματα για τον καλλωπισμό του Αλσυλλίου της Κλείσοβας (γνωρίστε την ιστορία του κάνοντας κλικ εδώ) βρίσκονται σε εξέλιξη από τον δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που από την πρώτη στιγμή έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία ανάδειξης του δρόμου.

Η βελτίωση της κατάστασης στο Αλσύλλιο της Κλείσοβας αφορά ολόκληρη την τοπική κοινωνία που θα ωφεληθεί από την αλλαγή που έρχεται. Από πλευράς μας στόχος είναι να αναδείξουμε την ιδιαίτερη αυτή διαδρομή που βρίσκεται στην καρδιά της λιμνοθάλασσας.

Για να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας και τις προτάσεις μας προς τις τοπικές αρχές, σας προσκαλούμε να απαντήσετε στο σύντομο ερωτηματολόγιο που ακολουθεί και αφορά τον δρόμο για το Παρατηρητήριο της Κλείσοβας.

Απαντήστε το ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμο: https://forms.gle/Dxp5Ss3sx3MJrd1M8 

Γνωρίστε την διαδρομή “Γύρος της Κλείσοβας” όπως την έχει καταγράψει το Messolonghi by Locals: https://messolonghibylocals.com/diadromes/gyros-limnothalassas-kleisovas/ 

Πηγή:messolonghinews.gr
Φωτογραφία:messolonghibylocals.com

Πλωτά φωτοβολταϊκά στον Αχελώο : Η τεχνολογία και τα πλεονεκτήματα που κάνουν ελκυστικό το project

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr