ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαMεσολόγγι: Μετωπική Ι.Χ. στην Εθνική οδό – 6 τραυματίες

Mεσολόγγι: Μετωπική Ι.Χ. στην Εθνική οδό – 6 τραυματίες

Χθες το απόγευα σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση 2 αυτοκινήτων, ενός ταξί με αγροτικό, στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο 27χλμ. έξω απο το Μεσολόγγι. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης να μεταφερθούν 6 τραυματίες στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 3 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες από το Μεσολόγγι ενώ λόγω έλλειψης ασθενοφόρου απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα απο Ναύπακτο και Αγρίνιο.Το ασθενοφόρο Μεσολογγίου είχε μεταβεί σε άλλο περιστατικό στο Νεοχώρι και γι αυτό τον λόγο ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρα από άλλες πόλεις.Να σημειώσουμε οτι στο σημείο του τροχαίου  τυχαία περνούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και το πλήρωμα ήταν αυτοί που πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.
Αλήθεια κ.Υπουργέ της Υγείας και εσείς κ. πρώην αν σας τύχει τέτοιο περιστατικό στον δρόμο αυτό που είναι καρμανιόλα και βρεθείτε εσείς στην θέση των τραυματιών που περίμεναν μέσα στα οχήματα τους να έρθουν ασθενοφόρα από άλλες πόλεις ποιόν θα κατηγορούσατε εσείς?Η κυκλοφορία στην Εθνική οδό γινόταν από επαρχιακό δρόμο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr