Μεσολόγγι: Υποψηφιότητες συνδυασμού «Δήμος για τα παιδιά μας» του Νίκου Καραπάνου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με νέα πρόσωπα αλλά και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης,  προχωρά δυναμικά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου των δημοτικών εκλογών, ο συνδυασμός «Δήμος για τα παιδιά μας».…

Νίκος Καραπάνος

Με νέα πρόσωπα αλλά και έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης,  προχωρά δυναμικά στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου των δημοτικών εκλογών, ο συνδυασμός «Δήμος για τα παιδιά μας». Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Καραπάνος, καλωσορίζει:

Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου  

Την Θεοπίστη (Θεώνη) Κολοβού, Πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, ελευθ. Επαγγελματία ιδιοκτήτρια γραφείου Γενικών Ασφαλειών και Ταχυμεταφορών και δασκάλα παραδοσιακών χορών.

Την Χριστίνα Πρασσά, ελευθ. Επαγγελματία, προπονήτρια Ποδοσφαίρου και πρώηνπαίκτρια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο Ποδόσφαιρο.

Τον Αναστάσιο Βασιλείου του Χρήστου, Πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Λογιστή.

Την Αικατερίνη Καραγκούνη Κορδάτου, Πτυχιούχο ΤΕ Μηχανολογίας Μηχανικό, πολιτική υπάλληλο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στο Αιτωλικό

Τον Δημήτρη Καραδήμα, π.  Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αιτωλικού με το συνδυασμό του Ν. Γαλάνη ο οποίος διετέλεσε κατά τη θητεία του Αντιδήμαρχος Έργων και Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών. Εξελέγη και πάλι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Π. Κατσούλη, υπηρετώντας ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Την Νίκη Γιαννιώτη, Ιδιωτική υπάλληλο

Τον Γιώργο Τσίρκατου Ιωάννη(Σταμνά), Υπάλληλο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ευχαριστήρια επιστολή του Σ.Ε.Α. Μεσολογγίου

karagouni-kordatou-aikaterini
H Καραγκούνη - Κορδάτου Αικατερίνη
theoni-kolovou
H Θεωνη Κολοβού
karadimas-dimitris
O Δημητρης Καραδήμας
vasileiou-anastasios
O Βασιλείου Αναστάσιος
xristina-prassa
Η Xριστίνα Πρασσά
giannioti-niki
Η Γιαννιώτη Νίκη
tsirkas-giorgos
O Τσίρκας Γιώργος