Μεσολόγγι: Ξήλωσαν ψυγεία από φορτηγά αλλά συνελήφθησαν - Χειροπέδες και στον κλεπταποδόχο

Τρεις συνολικά άνδρες συνελήφθησαν μετά από κλοπή σε φορτηγά αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι.

βιασμός Τύρναβος

Τρεις συνολικά άνδρες συνελήφθησαν μετά από κλοπή σε φορτηγά αυτοκίνητα στο Μεσολόγγι. Πρόκειται για δύο άτομα που αφαίρεσαν ψυγεία αλλά και το πρόσωπο στο οποίο τα διέθεσαν για να αποκομίσουν κέρδη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι παραβίασαν περίφραξη εταιρίας σε περιοχή του Μεσολογγίου και αφαίρεσαν δύο ψυκτικά συστήματα φορτηγών αυτοκινήτων, αξίας 3.000 ευρώ και τα εμφόρτωσαν σε αυτοκίνητο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν και ακινητοποίησαν το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δυο άνδρες και τους συνέλαβαν.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι οι δυο κατηγορούμενοι αφαίρεσαν σίδερα από περιοχή του Μεσολογγίου, τα οποία πώλησαν σε επιχείρηση, έναντι του χρηματικού ποσού των 40 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν ημεδαπό άνδρα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος, (προσωρινά υπεύθυνο της επιχείρησης), ενώ βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

• 1 ψυκτικό σύστημα

• 2 κοντέσερ και

• 1 ανεμιστήρα ψυκτικού συστήματος.

Αγρίνιο: Χειροπέδες σε δύο γυναίκες που έκλεψαν χρήματα και ρούχα από οικεία 80χρονης