ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Βολές εναντίον του δημάρχου από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου

Μεσολόγγι: Βολές εναντίον του δημάρχου από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου

Μεσολόγγι: Βολές εναντίον του δημάρχου από το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου

Οι μετακινήσεις προϊσταμένων σε νευραλγικές υπηρεσίες και ο τρόπος οργάνωσης του τεχνικού τομέα στάθηκε αφορμή για επικρίσεις και ευθείες βολές από το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μεσολογγίου σε βάρος του δημάρχου Κώστα Λύρου τον οποίο το Δ.Σ. προειδοποιεί ότι η ανοχή του έφτασε στο τέλος. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση με τίτλο: “Εδώ ο κόσμος καίγεται …”

“Ενώ καιγόταν ο ΧΥΤΑ την δημοτική αρχή την  απασχολούσε πως για μία ακόμη φορά θα μετακινήσει – χειραγωγήσει – εκδικηθεί;  (μάλιστα με τρόπο μη νόμιμο) προϊσταμένους νευραλγικών υπηρεσιών και πως θα «οργανώσει» «καλύτερα» την τεχνική υπηρεσία.

Πραγματικά δεν υπάρχει πλέον λογική.

Δεν είναι παιχνίδι ο Δήμος δυστυχώς.

Δεν βρίσκουμε λογική στις συνεχείς μετακινήσεις ίδιων στελεχών.

Δεν βρίσκουμε λογική γιατί ενώ ο ΧΥΤΑ καιγόταν (θα επανέλθουμε σε αυτό…) το μόνο που ενδιέφερε τον Δήμαρχο, ήταν η μεθόδευση μετακινήσεων χειραγώγησης και ρεβανσισμού (και υπόψιν!!!!! δεν έχουμε δει ακόμη το σύνολο των «μετακινήσεων», έπονται και άλλες…) και μάλιστα παρά τις αντίθετες εισηγήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών οι οποίες ΣΥΝΕΧΩΣ επισήμαναν τη μη νομιμότητα.

Δεν βρίσκουμε λογική στο αντί να συμβουλεύεται τα πολύπειρα στελέχη του Δήμου, συμβουλεύεται άσχετους με το αντικείμενο και την τοπική αυτοδιοίκηση, «ειδικούς» του συνεργάτες με αποτέλεσμα να οδηγείται στα βράχια η λειτουργία του δήμου

Κύριε Δήμαρχε και κύριοι συμβουλάτορες ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Υπομονή κάναμε, καλή θέληση επιδείξαμε αλλά εσείς το εκλάβατε ως αδυναμία. ΚΡΙΜΑ!!!

Επειδή είμαστε πλέον σίγουροι ότι δεν έχουμε δει το πλήρες έργο ακόμη, έργο που μπορεί να περιλαμβάνει τελικά και ιδιωτικοποιήσεις (εξού και απαξίωση των υπηρεσιών;)  προειδοποιούμε ότι η ανοχή ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

Ετοιμαστείτε ο καθένας παράγοντας αιρετός ή μη να αναλάβει τις ευθύνες του”.

Μητροπολίτης Μόρφου: Παρακάλεσα την Παναγία να μου δώσει “κορονοϊούλη”

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr