ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάσης Λύρο συμπορεύεται η Αλτάνη Νταλιανάκη – Μαντζουράτου

Μεσολόγγι: Με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάσης Λύρο συμπορεύεται η Αλτάνη Νταλιανάκη – Μαντζουράτου

Μεσολόγγι: Με τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσολογγίου Θανάσης Λύρο συμπορεύεται η Αλτάνη Νταλιανάκη – Μαντζουράτου

“Ευχαριστώ την Αλτάνη Νταλιανάκη – Μαντζουράτου και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει” δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου Θανάσης Λύρος.

Με αφορμή τη συμπόρευσή τους, εν όψει των δημοτικών εκλογών,  η κ. Νταλιανάκη – Μαντζουράτου τόνισε χαρακτηριστικά:

«Στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει να εκλέξουμε ένα Δήμαρχο, που να μπορεί να πάει τον τόπο μας μπροστά και να φέρει κόσμο. Έτσι θα βελτιωθεί η ζωή μας και θα ενισχυθεί το εισόδημά μας. Ζούμε σε ένα πολύ όμορφο και πλούσιο τόπο και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο για να τον αναπτύξουμε. Έμαθα πως ο Θανάσης Λύρος βοήθησε με προσωπικές του προσπάθειες να έρθει το ΤΕΙ στο Μεσολόγγι. Χιλιάδες φοιτητών ζούσαν εδώ, που έδωσαν ζωντάνια και οικονομική ανάπτυξη σε όλους μας.

Εγώ και η οικογένειά μου ασχολούμαστε χρόνια με την παραγωγή και εμπορία ψαριών στο Μεσολόγγι. Ο Θανάσης Λύρος γνωρίζει καλά τα θέματα της λιμνοθάλασσας και πιστεύω πως έχει τη
δύναμη και την ικανότητα να βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής και στην τουριστική προβολή της.

Θα είμαι μαζί του σαν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και θα βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει».

Φώτης Σκληρός: Δημογραφικό – μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ