ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Με το νέο αστυνομικό διευθυντή Αιτωλίας συναντήθηκε η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού – Τι είπαν για παραεμπόριο

Μεσολόγγι: Με το νέο αστυνομικό διευθυντή Αιτωλίας συναντήθηκε η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού – Τι είπαν για παραεμπόριο

Μεσολόγγι: Με το νέο αστυνομικό διευθυντή Αιτωλίας συναντήθηκε η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού – Τι είπαν για παραεμπόριο

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον νέο αστυνομικό διευθυντή Αιτωλίας κ. Κωνσταντίνο Κακούση στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας την Τετάρτη, 8 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος, η γενική γραμματέας Μαρία Πλαστήρα και οι αντιπρόεδροι Νίκος Ρήγας και Χρήστος Κοντούλας, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή δύναμη στον κ. Κακούση στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε.

Τι συζητήθηκε

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα, ήταν η εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων όσον αφορά το παραεμπόριο και τη λαϊκή αγορά, ενώ επισημάνθηκε η ανάγκη οι κάθετοι δρόμοι της λαϊκής αγοράς να παραμένουν προσπελάσιμοι κατά τις μέρες λειτουργίας της, ώστε να μην παρεμποδίζεται η γενικότερη κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη.

Ο Σύλλογος ζήτησε, επίσης, από τον αστυνομικό διευθυντή να υπάρχει αυστηρότερη αστυνόμευση κατά το τριήμερο του πανηγυριού του Αγίου Συμεών, ώστε να αποτρέπονται φαινόμενα μικροκλοπών και οχλήσεων που παρατηρούνται με την εισροή μεγάλου αριθμού επισκεπτών στην πόλη.

Στη συνέχεια υπήρξε ενημέρωση από τη διοίκηση για τις επαφές που έχει κάνει ο Σύλλογος με το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου για την εύρυθμη λειτουργία του λιμανιού κατά τους θερινούς μήνες και ζητήθηκε από την αστυνομική διεύθυνση η συνδρομή της για την αυστηρή τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας μηχανοκίνητων οχημάτων εντός λιμένος.

Τέλος συζητήθηκαν θέματα ασφάλειας που αφορούν επιχειρήσεις, όπως είναι περιστατικά κλοπών και διάφορων οχλήσεων σε βάρος συναδέλφων, με τη διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου να δηλώνει στη διάθεση της αστυνομίας, συνεπικουρώντας στο έργο της όπου και όποτε χρειαστεί.

Αγρίνιο: Με υποτροφία στο φημισμένο University of Pensylvania μαθητής του 2ου Γενικού Λυκείου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ