ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολόγγι: Για τις 19/12 αναβλήθηκε η συζήτηση των ενστάσεων Λύρου και Καραπάνου

Μεσολόγγι: Για τις 19/12 αναβλήθηκε η συζήτηση των ενστάσεων Λύρου και Καραπάνου

Μεσολόγγι: Για τις 19/12 αναβλήθηκε η συζήτηση των ενστάσεων Λύρου και Καραπάνου

Για τις 19 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε στο Διοικητικό Δικαστήριο, η συζήτηση των ενστάσεων του Δημάρχου Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Καραπάνου, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Αυτό το διάστημα οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίαε για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Συνεπώς όλες οι δίκες αναβάλλονται. Στην προκειμένη περίπτωση όμως οι δικηγόροι του νεοεκλεγέντος δημάρχου Σπύρου Διαμαντόπουλου έλαβαν ειδική άδεια από τον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου επειδή πρόκειται για ιδιαίτερη υπόθεση. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και για τον δικηγόρο του κ. Λύρου, Αχιλλέα Παπουτσάκη, ο οποίος ανήκει στον Δικηγορικό Σύλλογο Πάτρας, που δεν του έδωσε την σχετική άδεια, όπως αναφέρει το aixmi-news.gr.

Για το λόγο αυτό, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, η υπόθεση αναβλήθηκε και θα συζητηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, αν ως τότε έχει λήξει η απεργία των δικηγόρων.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενιστάμενοι υποστηρίζουν ότι έγιναν κάποιες παραλείψεις κατά την εκλογική διαδικασία οι οποίες, κατά τους ισχυρισμούς τους, επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα, δυσμενώς για τους ίδιους.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ