ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Τα έργα υποδομών του Δήμου στο επίκεντρο της συνάντησης Λύρου – Καραγιάννη (εικόνα)

Μεσολόγγι: Τα έργα υποδομών του Δήμου στο επίκεντρο της συνάντησης Λύρου – Καραγιάννη (εικόνα)

Μεσολόγγι: Τα έργα υποδομών του Δήμου στο επίκεντρο της συνάντησης Λύρου – Καραγιάννη (εικόνα)

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, 21 Ιουνίου 2022, η συνάντηση του Δημάρχου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον  υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιο Καραγιάννη.

Μεσολόγγι: Τα έργα υποδομών του Δήμου στο επίκεντρο της συνάντησης Λύρου - ΚαραγιάννηΣτη συνάντηση που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο ο Κώστας Λύρος είχε την ευκαιρία να  αναπτύξει σειρά ζητημάτων κυρίως για έργα υποδομών, διεκδικώντας  τη συμβολή του Υπουργείου προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα  που προκύπτουν κι επηρεάζουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Μεταξύ αυτών την κατασκευή κόμβου της Ιόνιας Οδού στη θέση «Χαλαζιάς», την επίσπευση των αντιπλημμυρικών έργων της Ιονίας οδού και  των διαδικασιών για την αποκατάσταση της γέφυρας του Ευήνου, τα Γεφύρια Αιτωλικού και την γέφυρα Κατοχής.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκε το θέμα της αποκατάστασης των υφιστάμενων αγροτικών οδών, της συντήρησης και αποκατάστασης των ζημιών που έχουν γίνει από τις πλημμύρες του χειμώνα και ζητήθηκε η συνδρομή για έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό  Υποδομών κ. Καραγιάννη, για την κατανόηση και την επίσκεψή του, ενώ από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υποδομών δήλωσε ότι ήταν αναγκαία και για αυτό συμπεριέλαβε στην σημερινή του επίσκεψη στο Μεσολόγγι την συνάντηση με τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο.

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε ακόμη ότι γίνεται σπουδαίο και σημαντικό έργο στον Δήμο από την Δημοτική Αρχή και  τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη για αυτόν τιμή που βρέθηκε στο Ιστορικό Μεσολόγγι και ότι η Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας την μοναδικότητά του, οφείλει να μεριμνήσει για την ικανοποίηση των αιτημάτων του με την αρχή να γίνεται με τα αντιπλημμυρικά έργα της Ιονίας οδού, τα οποία όπως ανέφερε ο Υφυπουργός ξεκινούν άμεσα.

Μεσολόγγι: Τα έργα υποδομών του Δήμου στο επίκεντρο της συνάντησης Λύρου - Καραγιάννη

Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολόγγι: Επισήμως καμία δέσμευση από το Υπουργείο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ