ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Υγείας του Δήμου – Τι συζήτησαν χθες τα μέλη της για την πανδημία

Μεσολόγγι: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Υγείας του Δήμου – Τι συζήτησαν χθες τα μέλη της για την πανδημία

Μεσολόγγι: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Υγείας του Δήμου – Τι συζήτησαν χθες τα μέλη της για την πανδημία

Σε εκτίμηση της κατάστασης σχετικά με τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου προέβη χθες η σχετική Επιτροπή που είχε συσταθεί πέρυσι με απόφαση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η Επιτροπή συνεδρίασε χθες το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη κατόπιν πρόσκλησης του δημάρχου Κώστα Λύρου ενώ συμμετείχαν μέλη της Δημοτικής Αρχής, ο διοικητής του Νοσοκομείου Πάνος Παπαδόπουλος, οι πρόεδροι του Πνευματικού Κέντρου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γ. Σωτηρακόπουλος και Ε. Δρόσου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άρης Τριβλής, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α. Λουκόπουλος και Α. Σαρδέλης και ο ιατρός του Δήμου Ηλ. Κορδάτος.

Από πλευράς όλων των συμμετεχόντων εκφράστηκε η ανάγκη για συνεχή εγρήγορση, τήρηση των προβλεπόμενων με τα rapidtests, επιτάχυνση των εμβολιασμών. Ταυτόχρονα η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ενδεχόμενο παράτασης του κλεισίματος των δημοτικών σχολείων ίσως και των γυμνασίων.

Η Επιτροπή θα συνέλθει πάλι το μεσημέρι όπου θα έχει και άλλα δεδομένα στην διάθεσή της για να γνωμοδοτήσει στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες.
Η κατάσταση που επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες δεν πρέπει να προκαλέσει πανικό, αλλά τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο έπακρο και έλεγχο για την τήρηση αυτών από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα, ένα από τα κύρια συμπεράσματα που συνάχθηκαν σε πρώτη φάση.

Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Στο ΚΑΠΗ του Δήμου μεταφέρονται τρεις εμβολιαστικές γραμμές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr