ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο

Μεσολόγγι: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο

Μεσολόγγι: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ι.Π Μεσολογγίου, αύριο Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, τηρώντας το νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν:

1. Εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με τίτλο ‘‘ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ’’ περί τροποποίησης της συστατικής πράξης του (εισηγητής κ. Κων/νος Λύρος–Δήμαρχος).

2. Εισηγήσεις της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με αναμορφώσεις προϋπ/σμού και τεχνικού προγράμματος οικον. έτους 2022 (εισηγητής κ.Αντ. Αλετράς–Αντιδήμαρχος).

3. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (απόφ. 10/2022) σχετικά με εγκατάσταση τριών κολώνων τηλεματικής από το Αστικό ΚΤΕΛ (εισηγητής κ.Αντ. Αλετράς–Αντιδήμαρχος).

4. Εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (απόφ. 11/2022) περί έγκρισης κανονισμού λειτουργίας ζωήλατων οχημάτων (εισηγητής κ.Αντ. Αλετράς–Αντιδήμαρχος).

5. Εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής σχετικά με έγκριση τροποποίησης του Ο.Ε.Υ. του Δήμου (εισηγητής κ. Κων/νος Λύρος–Δήμαρχος).

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί απ’ ευθείας ΕΔΩ.

Δήμαρχος Αγρινίου: “Η ευλογία του Αγίου Χριστοφόρου ας γεμίσει δύναμη και σοφία τις καρδιές μας”

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →