ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις δημόσιων χώρων

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις δημόσιων χώρων

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις δημόσιων χώρων

Έως το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί, όπως ανακοινώθηκε, το πρόγραμμα των απολυμάνσεων δημοσίων χώρων που πραγματοποιεί ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, λόγω της επιδημιολογικής επιβάρυνσης που παρουσιάζει η περιοχή από την νόσο covid-19.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους, οδούς και πολυσύχναστα σημεία στο Μεσολόγγι, το Αιτωλικό, το Νεοχώρι, την Κατοχή, το Λεσίνι και την Πεντάλοφο, ενώ θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στις περιοχές του Ευηνοχωρίου και Αγίου Γεωργίου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος σημειώνει: «Εφαρμόζουμε κάθε προληπτικό μέτρο προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα απολυμάνσεων σε όλο το Δήμο. Καλούμε τους συνδημότες μας να συνδράμουν σ’ αυτό, διευκολύνοντας το έργο των συνεργείων απολύμανσης.

Ωστόσο, για μια ακόμη φορά θα πρέπει να επισημανθεί πως η αποτελεσματικότερη μέθοδος πρόληψης, είναι η ατομική ευθύνη των πολιτών. Με την χρήση μάσκας σε εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, την αποφυγή συγχρωτισμού, τον ατομικό έλεγχο κι ασφαλώς τον εμβολιασμό. Με προσήλωση στα μέτρα ατομικής και συλλογικής προστασίας, ευελπιστούμε πως σύντομα θα ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία».

Βαρεμένος: Η κυβέρνηση να αιτιολογήσει γιατί λειτουργούν τα σχολεία στο Μεσολόγγι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr