ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Συνάντηση Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Τροχαίας

Μεσολόγγι: Συνάντηση Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Τροχαίας

Μεσολόγγι: Συνάντηση Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Τροχαίας

Σε καλό κλίμα και ιδιαίτερα γόνιμη  ήταν η συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστα Λύρου με τον Διοικητή της Τροχαίας, Κωνσταντίνο Γκερέκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα κυκλοφοριακής τάξης και ρύθμισης της κυκλοφορίας.

Για την ασφαλέστερη μετακίνηση οδηγών και πεζών ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου έχει ήδη ξεκινήσει την ανανέωση της σήμανσης με αντικατάσταση παλαιών και φθαρμένων πινακίδων ενώ ο Κώστας Λύρος στη συνάντηση ζήτησε επίσης συστηματικότερη παρουσία της Τροχαίας, όπου εντοπίζονται προβλήματα.  Δόθηκε έμφαση στα σημεία  που χρήζουν παρέμβασης για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων  και  επιβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία,του Δημάρχουμε τονΔιοικητή της Τροχαίας, με κοινό στόχο να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπάρξει κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, ειδικά στο κέντρο της πόλης.

Ειδική αναφορά στην συνάντηση έγινε στην  υποστελέχωση του Τμήματος Τροχαίας γεγονός που προκαλεί εύλογη ανησυχία. Ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου δεσμεύτηκε πως στην συνάντηση που  επίκειται με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο   θα ζητήσει την ενίσχυση όλων των υπηρεσιών της Α.Δ Αιτωλίας.

Τρεις υδροστρόβιλοι στο Θρακικό Πέλαγος (Εντυπωσιακή φωτογραφία)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr