ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι: Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με την υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Δαουτίδη

Μεσολόγγι: Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με την υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Δαουτίδη

Μεσολόγγι: Συνάντηση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου με την υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Δαουτίδη

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας με την παράταξη «Μπροστά για όλους» κ. Κώστα Δαουτίδη την Τετάρτη, 30 Αυγούστου στα γραφεία του Συλλόγου.

Τον κ. Δαουτίδη υποδέχτηκαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος  και ο αντιπρόεδρος Νίκος Ρήγας, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη στον αγώνα για την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και συζήτησαν μαζί του μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής μας.

Ένα από αυτά είναι η ανάγκη για την αποφασιστική αρωγή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τη στοχευμένη προβολή των φυσικών ομορφιών, των αρχαιολογικών μνημείων και των δραστηριοτήτων που προσφέρει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, με απώτερο σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας της πόλης μας.

Επιπλέον ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος αναφέρθηκε σε γενικότερα ζητήματα που σχετίζονται με το επιχειρείν και την ανάγκη δημιουργίας προϋποθέσεων για την προσέλκυση επενδύσεων ως έναν υψίστης σημασίας αναπτυξιακό μοχλό για τον τόπο μας.

Από την πλευρά του ο κ. Δαουτίδης, έχοντας και ο ίδιος μακρόχρονη και λαμπρή σταδιοδρομία στον επιχειρηματικό χώρο της περιοχής, συμφώνησε ότι η προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την επόμενη πενταετία, τόσο προσωπικά για τον εκείνον όσο και για την  παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, με την οποία συμπορεύεται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ο Φ.Ζαΐμης παρέδωσε Drones στον υπουργό Μ.Βαρβιτσιώτη για τις ανάγκες του λιμενικού στη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ