ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΜεσολόγγι: Συμμετοχή των δημοτών στην διαβούλευση για την ανάπλαση ιστορικών χώρων

Μεσολόγγι: Συμμετοχή των δημοτών στην διαβούλευση για την ανάπλαση ιστορικών χώρων

Μεσολόγγι: Συμμετοχή των δημοτών στην διαβούλευση για την ανάπλαση ιστορικών χώρων

Με τη συμμετοχή των δημοτών στη διαβούλευση για την ανάπλαση – ενοποίηση ιστορικών χώρων συνεχίζεται η προσπάθεια για έναν κοινά αποδεκτό σχεδιασμό που θα αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της πόλης και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου:

“Σε συνέχεια της παρουσίασης που έγινε την περασμένη Παρασκευή για το οραματικό σχέδιο ανάπλασης – ενοποίησης του ιστορικού κέντρου της Ι.Π. Μεσολογγίου η Δημοτική Αρχή δίνει στην δημοσιότητα το ερωτηματολόγιο όπου μπορεί ο καθένας να απαντήσει στα ερωτήματα και να εκθέσει τις απόψεις του.

Η μεγάλη συμμετοχή στην παρουσίαση – διαβούλευση, οι γόνιμες παρατηρήσεις και τα θετικά σχόλια των παραβρισκόμενων εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, αλλά και ιδιωτών αποτελεί την καλύτερη αρχή για το έργο που ήδη μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Στο site του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου έχει ανέβει ήδη όλο το πληροφοριακό υλικό, ώστε ο καθένας να ενημερωθεί, να τοποθετηθεί και να ενισχύσει την προσπάθεια.

Ο σύνδεσμος είναι  ΕΔΩ.

Επίσης ενημερώνουμε ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου θα μπορούμε να αποστέλλετε τις τοποθετήσεις σας και στο e-mail: mesolenimerosi@gmail.com

Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε το Μεσολόγγι ψηλά!”

Ναύπακτος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Hellas Rally Raid 2021 (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr