ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΤεχνολογιαΜεσολόγγι: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ του Δήμου

Μεσολόγγι: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ του Δήμου

Μεσολόγγι: Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ο εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ του Δήμου

Σε σημαντική αναβάθμιση των ΚΕΠ προχωρά ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, μέσω της ενίσχυσης – εμπλουτισμού του ψηφιακού εξοπλισμού τους (Η/Υ, εκτυπωτών και tablets) και του εκσυγχρονισμού των υποδομών τους,  με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Το έργο προϋπολογισμού ύψους 193.185 ευρώ υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» ενώ η διαγωνιστική διαδικασία για την  προμήθεια του ψηφιακού εξοπλισμού ολοκληρώθηκε και αναμένεται να γίνει η προμήθεια του τις επόμενες ημέρες με την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Κώστας Λύρος: «Αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό πρόγραμμα προς όφελος των δημοτών μας»

«Τα ΚΕΠ εδώ και χρόνια διεκπεραιώνουν πάρα πολλές υποθέσεις και σε καθημερινή βάση τα επισκέπτονται εκατοντάδες πολίτες και η αναβάθμιση των υπηρεσιών τους ήταν επιβεβλημένη για αυτό και ανταποκριθήκαμε άμεσα στη συγκεκριμένη δράση και πλέον είμαστε στην τελική φάση  και στη μετάβαση σε έναν πιο σύγχρονο και άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης των συνδημοτών μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Αθλητές από Μεσολόγγι και Πάτρα στο διεθνή αγώνα Ιστιοπλοΐας «32nd  Athens International Sailing Week»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ