ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΜεσολόγγι: “Προ των πυλών” το 2ο Gala Acheloos Run και ο 5ος αγώνας δρόμου (ηχητικό)

Μεσολόγγι: “Προ των πυλών” το 2ο Gala Acheloos Run και ο 5ος αγώνας δρόμου (ηχητικό)

Μεσολόγγι: “Προ των πυλών” το 2ο Gala Acheloos Run και ο 5ος αγώνας δρόμου (ηχητικό)

Για την πέμπτη μεγάλη διοργάνωση δίπλα στον Αχελώο ποταμό για τους λάτρεις των αποστάσεων και της φύσης, παντός ηλικίας, τους αγώνες δρόμου του 1 χλμ. για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, Αγώνα Δρόμου 5 χλμ., Δυναμικό Βάδισμα 6 χλμ. και Ημιμαραθώνιο Αγώνα (21,1 χλμ.) μίλησε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Acheloos Run 2023 Κώστας Σύρρος σήμερα (Πέμπτη 25/05) το πρωί στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» του Παρασκευά Μάζη.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Σύρρος διευκρίνισε πως οι συμμετοχές ειδικά στον Ημιμαραθώνιο και τον 5ο Αγώνα Δρόμου είναι πολλές ζητώντας από την Πολιτεία να δει σοβαρά το θέμα των υποδομών έτσι ώστε όσοι έρχονται από άλλους Νομούς να μπορούν να μην περιορίζουν την παρουσία τους στο χρονικό διάστημα των αγώνων αλλά να μπορούν να φιλοξενούνται και να έχουν τον χρόνο και την άνεση να γνωρίσουν καλύτερα το Νεοχώρι Μεσολογγίου και γενικά την Αιτωλοακαρνανία.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο 2ο Gala Acheloos Run 2023 που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, την παραμονή της πρώτης ημέρας των αγώνων, με τη συμμετοχή διοργανωτών άλλων μεγάλων Φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ακούστε, όλα, όσα είπε στη συνέντευξή του στον Antenna Star 103.5 ο κος. Κώστας Σύρρος:

agriniotimes.gr

Με γκολ από τα 40 μέτρα η ΑΕΜ νίκησε στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ