ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολόγγι: “Εγκληματική ενέργεια το άνοιγμα των σχολείων” υποστηρίζει ο διοικητής του Νοσοκομείου

Μεσολόγγι: “Εγκληματική ενέργεια το άνοιγμα των σχολείων” υποστηρίζει ο διοικητής του Νοσοκομείου

Μεσολόγγι: “Εγκληματική ενέργεια το άνοιγμα των σχολείων” υποστηρίζει ο διοικητής του Νοσοκομείου

Με μια ανακοίνωση σε δραματικούς τόνους ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου Πάνος Παπαδόπουλος  υποστηρίζει ότι το άνοιγμα των σχολείων υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο μέτωπο της πανδημίας είναι εγκληματικό και απευθύνει έκκληση στους γονείς να μη στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, θέτοντας  μάλιστα τον εαυτό του και στη διάθεση της Εισαγγελίας.

Επιπλέον, ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας που έχει και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου,  καλεί το δήμαρχο να στείλει σχετική εισήγηση στα συναρμόδια Υπουργεία και τους υπουργούς να εκδώσουν Κοινή Υπουργική Απόφαση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Πάνου Παπαδόπουλου:

“Από την θεσμική θέση που κατέχω καθώς και από αυτή του Δημοτικού συμβούλου αλλά και του γονέα μικρού παιδιού, δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η επαναλειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης από σήμερα 11/05/2021, χωρίς να λαμβάνονται στοιχειωδώς υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα και η ταχύτατη εξάπλωση της διασποράς στην κοινότητα της πανδημίας COVID-19 είναι επικώς απαράδεκτη και εγκληματική!
Σήμερα λοιπόν το Νοσοκομείο μας ξεπερνώντας τον εαυτό του και τις δυνάμεις που διαθέτει νοσηλεύει πλέον είκοσι εννέα (29) συμπολίτες μας, ασθενείς με COVID-19 και αναμένονται μέχρι το μεσημέρι δεκάδες θετικά κρούσματα!

Καλώ τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου – που πιθανότατα δεν το έχει πράξει – να αποστείλει ΑΜΕΣΑ εισήγηση – αποστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς για κλείσιμο όλων των σχολείων. Καλούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί Υγείας, Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας σήμερα να εκδώσουν τη σχετική Κ.Υ.Α.

Τέλος καλώ τους γονείς με πλήρη ευθύνη όλων όσων δηλώνω να μην στείλουν τα παιδιά τους στα σχολεία. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να το πράξω!

Υ.Γ. Στη διάθεση όλων των Πολιτικών, Δημοτικών, Περιφερειακών αρχών ακόμη και της εισαγγελίας.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου»

Φωτογραφία αρχείου: protothema.gr

Νοσοκομείο Αγρινίου: Θα χειρουργούνται τα αυστηρώς επείγοντα περιστατικά – Κλειστά τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία πλην εξαιρέσεων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr