ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι – “Δήμος για τα παιδιά μας”: Με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης

Μεσολόγγι – “Δήμος για τα παιδιά μας”: Με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης

Μεσολόγγι – “Δήμος για τα παιδιά μας”: Με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης

Με  πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξής “Δήμος για τα παιδιά μας”, κ. Αγαθάγγελου Κότσαλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων Νεοχωρίου, Πενταλόφου, Μάστρου και την αντιπρόεδρο της Κοινότητας Γουριάς, οι οποίοι προέρχονται από τον ίδιο συνδυασμό.

Η συνάντηση είχε αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που υπάρχουν στις κοινότητες και αφορούν στο Δήμο Μεσολογγίου. “Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι κυριαρχεί το πρόβλημα των απορριμμάτων και της προβληματικής αποκομιδής, το οποίο άπτεται θεμάτων υγείας και πρέπει άμεσα η δημοτική αρχή να δώσει λύσεις. Κάτι που τα τελευταία χρόνια έμοιαζε αυτονόητο δεν είναι πια και γυρίσαμε χρόνια πίσω. Εξίσου σημαντικό σε θέματα καθημερινότητας είναι τα θέματα του φωτισμού, της φροντίδας χώρων όπως τα κοιμητήρια και της παρουσίας μηχανημάτων του δήμου (JCB) κάτι που πλέον είναι είδος προς εξαφάνιση” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.

Στα υπόλοιπα θέματα οι πρόεδροι προέταξαν το θέμα της Αγροτικής Οδοποιίας το οποίο δεν έχει αντιμετωπιστεί και δημιουργεί τεράστια πλήγματα στην τοπική οικονομία τη συγκεκριμένη εποχή.

Η συζήτηση έκλεισε με αναφορά στο θέμα των έργων και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2021 αλλά και το επερχόμενο Τεχνικό πρόγραμμα του 2022 με τους προέδρους να δηλώνουν απογοητευμένοι μιας και, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση,  υπάρχουν πολλοί αργοί έως και μηδενικοί ρυθμοί προόδου σε αυτόν τον τομέα, τον οποίο μάλιστα επιβλέπει προσωπικά ο ίδιος ο δήμαρχος.

Από την πλευρά του ο κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος δεσμεύτηκε να επαναλαμβάνονται οι συναντήσεις σε τακτά διαστήματα τόσο από τη θέση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης όσο και από τη θέση του δημάρχου αν οι δημότες του κάνουν την τιμή να τον εμπιστευτούν στις επόμενες εκλογές.

“Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι στο προσεχές διάστημα θα γίνουν παρόμοιες συναντήσεις, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης, με όλους τους προέδρους αλλά και συμβούλους των τοπικών και Δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου μας πάντα σε θεσμικό επίπεδο και με σκοπό την ενημέρωση, την ανταλλαγή απόψεων και την προώθηση θεμάτων για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κατεβάζει ρολά την Τρίτη η εστίαση στο Αγρίνιο!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr