ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: “Δεν παραδίδονταν μαθήματα μέσα στη Μ. Εβδομάδα” απαντά η ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών

Μεσολόγγι: “Δεν παραδίδονταν μαθήματα μέσα στη Μ. Εβδομάδα” απαντά η ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών

Μεσολόγγι: “Δεν παραδίδονταν μαθήματα μέσα στη Μ. Εβδομάδα” απαντά η ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών

Τη δική της απάντηση δίνει η ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στο Μεσολόγγι μετά τη δημοσιοποίηση από την Αστυνομία της  επιβολής διοικητικού προστίμου ύψους 3.000 ευρώ για “παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών”.

Σε επικοινωνία του sinidisi.gr με την ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου η ίδια δήλωσε ότι οι μαθητές την περίμεναν έξω από το χώρο του φροντιστηρίου για παραλαβή σημειώσεων και συνοδευτικών βιβλίων για τις επερχόμενες εξετάσεις γλωσσομάθειας του  Μαΐου 2021 και σε καμία περίπτωση δεν παραδίδονταν μαθήματα καθώς οι μαθητές δεν είχαν μαζί τους τσάντες και βιβλία. Επίσης, ανέφερε ότι οι μαθητές (σ.σ. τρεις ανήλικοι μαθητές ανέφερε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας) αποτελούν μέρος τμήματος συνόλου 17 ατόμων. Τα μαθήματα είχαν διακοπεί από την Παρασκευή 23 Απριλίου λόγω των εορτών του Πάσχα και σε καμία περίπτωση δεν παραδίδονταν μαθήματα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες της, επρόκειτο για επώνυμη καταγγελία.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr