Μεσολόγγι: Πυροβόλησαν τον Μπάμπη με φυσίγγια για αγριογούρουνο - Τον κυνήγησαν και προσπάθησε να κρυφτεί

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης ο οποίος αγνοείτο για περισσότερες από δύο εβδομάδες έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα, τους οποίους προσπάθησε να αποφύγει. Ο δράστης μάλιστα της δολοφονίας φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.

pirovolismos

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του 31χρονου - «Δεν θα ξεχάσω αυτό που είδα» είπε η αδελφή του που κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό

Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως για το πώς έφυγε από τη ζωή ο άτυχος 31χρονος Μπάμπυς Κούτσικος στο Μεσολόγγι η σορός του οποίου βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης ο οποίος αγνοείτο για περισσότερες από δύο εβδομάδες έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα, τους οποίους προσπάθησε να αποφύγει. Ο δράστης μάλιστα της δολοφονίας φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του νεαρού. Η αδελφή του 31χρονου, Χριστίνα ήταν αυτή που κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα που είδα» φέρεται να είπε στους συγγενείς της αφότου επιβεβαίωσε πως η σορός ανήκει στον αδελφό της.

Υπενθυμίζεται πως όπως έγραψε νωρίτετα το protothema.gr, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές φαίνεται πως είναι πιθανό πριν τη δολοφονία του 31χρονου να προηγήθηκε κυνηγητό και ο νεαρός να προσπάθησε να κρυφτεί.

Είναι πιθανό δηλαδή να βρέθηκε στο σημείο στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη αλλά να εντοπίστηκε τελικά και να πυροβολήθηκε από ύψος, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω. Παράλληλα δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να υποδηλώνουν πως κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Οι έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονους συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί το όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης καθώς και άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Οι έρευνες που συνεχίζονται

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στην Πάτρα θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου Μπάμπη προκειμένου να διαπιστωθεί αν αν ο θάνατός του προήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τα πυρά.

Την ίδια ώρα στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου Μπάμπη θα συνεχιστούν οι έρευνες για αποτυπώματα και DNA που μπορεί να δώσουν νέα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να παραμείνει αναλλοίωτη ώστε να εντοπιστούν τυχόν νέα στοιχεία.

Κρίσιμο στοιχείο θεωρείται και ο εντοπισμός της καραμπίνας του Μπάμπη καθώς, όπως υποστηρίζει η οικογένειά του ο 31χρονος είχε μαζί του το όπλο την ημέρα που εξαφανίστηκε, και είναι κρίσιμο να εντοπιστεί, ώστε να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του.

Υπενθυμίζται ότι η σορός του Μπάμπη εντοπίστηκε η μισή μέσα και η άλλη μισή έξω από τον βάλτο και κατά πληροφορίες φέρει τραύματα από κυνηγετικό όπλο στην πλάτη και στα πόδια.

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός είναι κοντά στην περιοχή των πρώην ΤΕΙ, όπου τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί σήματα κινητών τηλεφώνων. Τον άτυχο Μπάμπη εντόπισε ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ο οποίος έδωσε το πρώτο σήμα την Κυριακή με τους έντονους ανέμους που επικρατούσαν να μην του επιτρέπουν να εντοπίσει επακριβώς την πηγή της μυρωδιάς, κάτι που έκανε τη Δευτέρα οδηγώντας στον εντοπισμό της σορού του 31χρονου.

Σύμφωνα με πλήροφορίες ο σκύλος γαβγίζε αλλά δεν μπορούσε να βρει ακριβώς το σημείο, γι' αυτό και σήκωσαν drone με τη βοήθεια του οποίου εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του Μπάμπη μέσα στις καλαμιές

Φωτογραφία αρχείου

Με πληροφορίες από protothema.gr

Μεσολόγγι: O Μπάμπης προσπάθησε να κρυφτεί πριν τον πυροβολήσουν – Τα νέα στοιχεία για το έγκλημα