Δήμος Μεσολογγίου για Πρωτοδικείο: "Βάναυση προσβολή που δε διατηρεί το Πρωτοδικείο του ως κεντρικό"

Η Δημοτική Αρχή καλεί στην αυριανή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα και απαντά σε όσους προσπαθούν με «χρησμούς» να την «συκοφαντήσουν»

<p>protodikeio_mesologgiou</p>

O δήμος Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως είναι «βάναυση προσβολή απέναντι στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ούσα η μοναδική πρωτεύουσα Περιφερειακής Ενότητας στην Ελλάδα που δε διατηρεί το Πρωτοδικείο της ως κεντρικό».

Η Δημοτική Αρχή καλεί στην αυριανή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα και απαντά σε όσους προσπαθούν με «χρησμούς» να την «συκοφαντήσουν». «Στους λάτρεις του «κατόπιν ενεργειών μου» μία φράση μόνο: “Αιδώς Αργείοι”!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για το σχέδιο νόμου που αφορά στο δικαστικό χάρτη της χώρας και αυτό έχει ήδη προωθηθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς επεξεργασία και ψήφιση.

Είναι προφανές ότι εξακολουθεί να υφίσταται η βάναυση προσβολή απέναντι στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, ούσα η μοναδική πρωτεύουσα Περιφερειακής Ενότητας στην Ελλάδα που δε διατηρεί το Πρωτοδικείο της ως κεντρικό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με την ίδια σοβαρότητα και ένταση έως την τελική δικαίωση, δηλαδή την ύπαρξη της έδρας Κεντρικού Πρωτοδικείου στο Μεσολόγγι.

Σας καλούμε όλους αύριο στην ειρηνική διαμαρτυρία μας στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα αύριο Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 και ώρα 13.00.

Τέλος δε μας εκπλήσσει που κάποιοι «γνωστοί» και «σεσημασμένοι» προσπαθούν με «χρησμούς» να συκοφαντήσουν τη δημοτική αρχή, προσβλέποντας σε προσωπικά πολιτικά οφέλη.

Στους λάτρεις του «κατόπιν ενεργειών μου» μία φράση μόνο: «Αιδώς Αργείοι!!!»

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Αγρινίου: «Τιμή στη μνήμη των Βετεράνων του Τοπικού Τύπου που έφυγαν»

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ξενάγηση στην έκθεση πρωτοσέλιδων εφημερίδων, στον Εκθεσιακό Χώρο του Παπαστρατείου Μεγάρου