ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΜεσολόγγι: Πρόσθετα μέτρα του Νοσοκομείου για τον Κορονοιό

Μεσολόγγι: Πρόσθετα μέτρα του Νοσοκομείου για τον Κορονοιό

Μεσολόγγι: Πρόσθετα μέτρα του Νοσοκομείου για τον Κορονοιό

Από τη Διοίκηση του  Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Ν.Μ. Μεσολογγίου «Χατζηκώστα»  ανακοινώνεται ότι κατόπιν συνεδρίασης της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων αποφασίσθηκαν τα παρακάτω:

Όλες οι είσοδοι του Νοσοκομείου θα κλείσουν και η προσέλευση των ασθενών θα γίνεται   μέσω μίας εισόδου μόνο, η οποία βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του κυλικείου.

Οι ασθενείς που παρουσιάζουν συμπτώματα πυρετού, βήχα ή δυσκολίας στην αναπνοή ΚΑΙ  έχουν ταξιδιωτικό ιστορικό σε πληττόμενη περιοχή εντός των τελευταίων  14 ημερών  πριν την έναρξη των συμπτωμάτων Ή έχουν έρθει   σε στενή επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα θα πρέπει να παραμένουν στο σπίτι τους και να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ (ΤΗΛ. 2105212054) ή με τον γιατρό τους.

Επίσης συστήνονται στους πολίτες τα εξής:

Αποφεύγουμε τις κοντινές επαφές όταν παρουσιάζουμε συμπτώματα κρυολογήματος (όπως  βήχα, πυρετό, καταρροή, πονόλαιμο) ή με άτομα που παρουσιάζουν αυτά τα συμπτώματα

Όταν βήχουμε ή φταρνιζόμαστε, καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με τον αγκώνα ή σ‘ ένα χαρτομάντηλο και πλένουμε αμέσως μετά τα χέρια μας. Απορρίπτουμε το χαρτομάντηλο αμέσως μετά τη χρήση σε κλειστό κάδο.

Πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα.

ΟΣΔΕ 2020: Με την εγγύηση της Ένωσης Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr