ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολόγγι: Πρόσω ολοταχώς για κατάσχεση των λογαριασμών της “ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.” το Λιμενικό Ταμείο

Μεσολόγγι: Πρόσω ολοταχώς για κατάσχεση των λογαριασμών της “ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.” το Λιμενικό Ταμείο

Μεσολόγγι: Πρόσω ολοταχώς για κατάσχεση των λογαριασμών της “ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.” το Λιμενικό Ταμείο

Σε κατάσχεση των λογαριασμών της «ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.» προχωρά  το Λιµενικό Ταµείο Μεσολογγίου, απαιτώντας  μισθώματα  ύψους 442.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Μεσολογγίου, απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που είχε καταθέσει η “Μαρίνα Μεσολογγίου ΑΕ» κατά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου προκειμένου να ανασταλεί κατάσχεση ποσού 442.000 ευρώ, περίπου, που είχε επιβάλει το Λ.Τ. και αφορά οφειλές της Εταιρείας για τα έτη 2015-2021.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Δήμος βεβαίωσε τις οφειλές και απέστειλε ειδοποίηση πληρωμής, η Εταιρεία  δεν έκανε καμία κίνηση πληρωμής ή ρύθμισης και κατόπιν το Λ.Τ. προχώρησε σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της «ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ». Η Εταιρεία έκανε αίτηση αναστολής αμφισβητώντας τα πάντα, ότι δεν χρωστάει γενικά,  όμως χθες  το Δικαστήριο απέρριψε την αίτησή της.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης ανέφερε:

«Η Δημοτική Αρχή Μεσολογγίου  υποστηρίζει  με σθένος την επένδυση και την τεράστια σημασία της για την ανάπτυξη του τόπου. Μια ανάπτυξη που η συγκεκριμένη Εταιρεία «ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε»  για τους δικούς της  λόγους εδώ και 13 χρόνια απέτυχε παταγωδώς να υπηρετήσει, παρασύροντας στη χρεωκοπία και «υποθηκεύοντας» παράλληλα την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας. 

Οι  άπειρες προσπάθειες μου να  επικρατήσει η σύνεση και η λογική στους  μετόχους και διαχειριστές της «ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε», ώστε  η εταιρεία να  βγει από το αδιέξοδο και να εξυγιάνει τα οικονομικά της δεν απέδωσαν, όμως η υποχρέωση μου να υπερασπιστώ τα δικαιώματα και να διεκδικήσω τα νόμιμα αιτήματα του Λ.Τ.  οδήγησαν στη χθεσινή δικαστική  απόφαση.

Μια απόφαση η οποία  με την εφαρμογή της πέραν του ότι θα ενισχύσει σημαντικά το ταμείο του Λ.Τ.  θα ωθήσει σε εξελίξεις την βαλτωμένη υπόθεση της χρεωμένης Εταιρείας «ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ.». Το ναι στην επένδυση δε σημαίνει «λευκή επιταγή»  για να κάνει ότι θέλει και όπως θέλει  ο καθένας σε βάρος του Δήμου μας».

“Έκλεισε” το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ