ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΜεσολόγγι: Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η κορύφωση των εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η κορύφωση των εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)

Μεσολόγγι: Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η κορύφωση των εκδηλώσεων (ΦΩΤΟ)

Κυριακή των Βαΐων η σημερινή και τις  εκδηλώσεις για τις Εορτές Εξόδου τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τελέσθηκε  Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Μεσολογγίου Ιερουρχούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά και στην συνέχεια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στον Κήπο Των Ηρώων όπου τελέσθηκε και  Επιμνημόσυνη Δέηση.

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε όπως κάθε χρόνο το Μοιρολόι ” Να Ζει το Μεσολόγγι” από την  Σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου με συνοδεία την χορωδία του Δήμου Μεσολογγίου υπό τις οδηγίες του μαέστρου  Σπύρου Χολέβα.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη η οποία αυτή την ώρα ξεναγείτε στην πόλη του Μεσολογγίου.

onairnews.gr

K.Σακελλαροπούλου: Κορυφαία στιγμή της επανάστασης η έξοδος του Μεσολογγίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr