ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΜεσολόγγι: Παιδάκια μέχρι 4 χρόνων θα γνωρίσουν ιστορικούς χώρους μέσα από πρωτότυπη δράση

Μεσολόγγι: Παιδάκια μέχρι 4 χρόνων θα γνωρίσουν ιστορικούς χώρους μέσα από πρωτότυπη δράση

Μεσολόγγι: Παιδάκια μέχρι 4 χρόνων θα γνωρίσουν ιστορικούς χώρους μέσα από πρωτότυπη δράση

Με την πρωτότυπη δράση  Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών «Ζωγραφίζοντας μες απ΄ τα τείχη» γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων ο Δήμος Μεσολογγίου.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων την 18 Μαΐου 2022 με έναν εναλλακτικό και δημιουργικό τρόπο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, επεκτείνοντας την πρότερη δράση «Ταξιδεύοντας στην πόλη των Ηρώων με τον Σπυρίδωνα Τρικούπη», επιλέγουμε να συνεχίσουμε το ταξίδι σ΄ έναν ακόμη μνημειακό χώρο, αυτόν του Κήπου των Ηρώων και να τον πλαισιώσουμε καλλιτεχνικά.

Ευρύτερος στόχος των δράσεων είναι η επαφή και η γνωριμία των παιδιών με ιστορικούς, μνημειακούς και πολιτιστικούς χώρους. Τα παιδιά μπορούν να παρατηρήσουν τα μεγάλης σημασίας καλλιτεχνικά έργα, να σκεφτούν, να ερευνήσουν, να παίξουν και να δημιουργήσουν.

Ξεναγήσεις και αφηγήσεις ιστοριών εμπνέουν τα παιδιά και τα προτρέπουν σε εικαστικές δημιουργίες με άξονα την αλληλεπίδραση και την ελεύθερη έκφραση. Για να δηλώσετε συμμετοχή και να αποκομίσετε περαιτέρω πληροφορίες: μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6986912150 (κα. Μανθάτη Άννα).  Σημειώνεται ότι η δράση θα βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 9 το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Οι συμμετοχές αφορούν παιδιά έως τεσσάρων ετών με συνοδεία των γονέων τους. Προτείνεται τα παιδιά να φορούν πρόχειρα ρούχα και καπέλο.

Ναύπακτος: Πανό του ΚΚΕ στο λιμάνι ενάντια στη συμφωνία για τις Βάσεις (εικόνες – video)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →