ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜεσολόγγι – Π. Καρατσόλης: «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Σπανέ»

Μεσολόγγι – Π. Καρατσόλης: «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Σπανέ»

Μεσολόγγι – Π. Καρατσόλης: «Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Σπανέ»

Σε δημόσια αντιπαράθεση καλεί ο Παντελής Καρατσόλης τον αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς στο Δήμο Μεσολογγίου Νίκο Σπανό στον οποίο καταλογίζει διαστρέβλωση στοιχείων.

Η ανακοίνωση του προέδρου της Δ.Κ.Ε.Κ.Α.Π.Μ Παντελή Καρατσόλη

«Μήνες τώρα η δημοτική αρχή του Κώστα Λύρου και εγώ προσωπικά ανεχόμαστε την εμπάθεια και την μικροπρεπή στάση του πρώην αντιπροέδρου της Κοινωφελούς Νίκου Σπανού.

Μονότονα, επίμονα με δηλητηριώδη γλώσσα ο ενίοτε και προεδρεύων της Επιχείρησης στο παρελθόν προβαίνει σε ηθελημένη διαστρέβλωση των στοιχείων και των πεπραγμένων της Κοινωφελούς, τα ερμηνεύει κατά το δοκούν και αν μη τι άλλο φανερώνει την εμπάθειά του η οποία άγνωστο από που εκπορεύεται. Μήπως γιατί δεν έγινε αυτός πρόεδρος;

Όπως και να’ χει και με αφορμή την λήξη της θητείας τόσο της δημοτικής αρχής όσο και την δική μου τον καλώ και τον προκαλώ σε μια ανοιχτή συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ ενώπιος ενωπίω για να ειπωθούν οι αλήθειες και μόνο.

Να βάλουμε κάτω τα στοιχεία και την θητεία ενός εκάστου για να πληροφορηθούν οι δημότες όσα επιθυμούν και όσα απαιτούνται για να σχηματίσουν πλήρη και τεκμηριωμένη άποψη. Με ονόματα, στοιχεία, αριθμούς, πεπραγμένα. Όχι με κατευθυνόμενη σπέκουλα είτε από τα γνωστά στρατευμένα διαδικτυακά παπαγαλάκια, είτε από τους εμπαθείς και μικροπρεπείς.

Εμπρός λοιπόν κε Σπανέ ορίστε ώρα και ημέρα εντός της επόμενης εβδομάδας για να «αντιπαρατεθούμε» δημόσια αμφότεροι.

Σε περίπτωση που το αρνηθείτε θα φανείτε όχι μόνο μικρότερος των περιστάσεων αλλά ένας κοινός συκοφάντης που απλά θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις. Για τις οποίες επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου».

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ