ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕργασιαΜεσολόγγι: Ορκίστηκαν 20 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μεσολόγγι: Ορκίστηκαν 20 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Μεσολόγγι: Ορκίστηκαν 20 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ορκίστηκαν σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, στο Δημαρχείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου οι 20 εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι από σήμερα εντάσσονται οργανικά πλέον στο Δήμο, μετά από μακροχρόνια αναμονή και δικαστικές προσφυγές.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος,μαζί με τον Αντιδημάρχο Κοινωνικής Πρόνοιας, ΚΕΠ, Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Παραγωγικού Τομέα Δημήτρη Μπαλαμπάνη και τον Προέδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παντελή Καρατσόλη, καλωσόρισε τους νέουςυπάλληλους στην αίθουσασυνεδριάσεων του ΔημοτικούΣυμβουλίου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου. Πριν την ορκωμοσία και κατά το χαιρετισμό του ο Κώστας Λύρος αναφέρθηκε στην πολυετή προσφορά και το έργο τους, ειδικά όσων προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για χρόνια, ενισχύοντας το υποστελεχωμένο προσωπικό του Δήμου και διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών προς τους ευπαθείς συμπολίτες μας και ειδικότερα κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

«Η Δημοτική μας αρχή, θεωρεί όλους τους εργαζομένους του δήμου συνεργάτες στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας και για το λόγο αυτό ικανοποιηθήκαμε ιδιαίτερα από τη σχετική εξέλιξη».

Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε άλλωστε να αναφερθεί στις πολλαπλές κινήσεις υποστήριξης της Δημοτικής αρχής προς τους εργαζόμενους αυτούς, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την αναγκαιότητα της συνέχισης της εργασίας τους για την εξυπηρέτηση των αναγκών των συμπολιτών μας.

Ακολούθησε η ορκωμοσία όπου ο Δήμαρχος υπενθύμισε στους νέους υπαλλήλους ότι ο όρκος για την συγκεκριμένη εργασία είναι όρκος προς το κοινωνικό σύνολο και κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά που πρέπει να τηρείται ακέραια και να μην λησμονείται καθώς έτσι υποβαθμίζεται η ίδια η σημασία του λειτουργήματος.

Χαρές και στην Αμφιλοχία για τους υπαλλήλους της “Βοήθειας στο σπίτι” που δικαιώθηκαν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ