Μεσολόγγι: Νηπιάκια έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες για τα μέλη του ΚΑΠΗ (εικόνες)

Μια συγκινητική επίσκεψη στο σχολείο

kapi-nipiagogeio-1

Όταν εκπαιδευτική διαδικασία, ενσυναίσθηση, απόκτηση κοινωνικών δεξιοτήτων και δημιουργικότητα συνδυάζονται με εξαιρετικό τρόπο, το αποτέλεσμα συγκινεί και ικανοποιεί μικρούς και μεγάλους.

Ενδεικτική οι περίπτωση του 3ου Νηπιαγωγείου στο Μεσολόγγι που προκάλεσε στο σχολείο μέλη του ΚΑΠΗ με αφορμή τον επικείμενο εορτασμό του Πάσχα. 

Η ανακοίνωση του Δήμου: 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, τα μέλη του ΚΑΠΗ Ιερής
Πόλης Μεσολογγίου που επισκέφθηκαν το 3ο Νηπιαγωγείο, όταν αντίκρισαν τους χαμογελαστούς μαθητές να τους περιμένουν κρατώντας στα χέρια τους λαμπάδες που είχαν φτιάξει ειδικά για εκείνους!

Τα μέλη της δομής, εμφανώς συγκινημένα, παρέλαβαν τις πασχαλινές λαμπάδες που έφτιαξαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου με τη βοήθεια των νηπιαγωγών τους, ενώ αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Όπως δήλωσε η Υπεύθυνη του ΚΑΠΗ, Ψυχολόγος κ. Μαρία Κάκου, τέτοιες δράσεις, πέρα από χαμόγελα και συγκίνηση, είναι απαραίτητες για την ενεργή γήρανση του πληθυσμού,  προσφέροντας ποιότητα ζωής, πνευματική και σωματική ευημερία, και για τους λόγους αυτούς αποτελεί πρόθεση όλων των εμπλεκομένων της δομής η πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων ανάλογων δράσεων στο μέλλον.